Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iz njegova pera...

Poznati Španjolac otkrio: "Luka Modrić neće završiti reprezentativnu karijeru poslije Eura"

Španjolski novinar Guillem Balague za BBC je napisao: "Luka Modrić planira nastaviti igrati za Hrvatsku."

Ivan Perišić i Luka Modrić (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Kako otkucavaju sati i minute današnjeg dana, bliži se odlučujuća utakmica Hrvatske i Italije na Europskom prvenstvu, a gotovo da nema svjetskog medija koji barem nije spomenuo današnji susret Vatrenih.

Španjolski kolega Guillem Balague godinama je radio za As i Cadenu Ser u Španjolskoj, a sad je već 30-ak godina u Engleskoj. Za BBC je napisao kolumnu o hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

Igor Tudor Igor Tudor na sugestiju o smjeni Dalića nakon Eura: "Na ovim razinama ne može trajati vječno" divider

Hrvatski navijači u Leipzigu VIDEO Pogledajte kako je izgledala cjelodnevnica ludnica u Leipzigu: Hrvati priredili show program! divider

Otkrio je kako Luka Modrić navodno neće zaključiti reprezentativnu karijeru po završetku Europskog prvenstva bez obzira na to kako ono prošlo za Vatrene.

"Luka Modrić nema nikakve namjere završiti svoju veličanstvenu karijeru u dresu reprezentacije. Neuništivi 38-godišnji veznjak želi igrati na još jednom Svjetskom prvenstvu, povećati brojku nastupa za svoju zemlju i učvrstiti svoj status ikone", piše Balague u tekstu.

Hrvatski navijači Hrvati zauzeli središte Leipziga i žestoko navijaju: Tisuće će pješice na utakmicu, bit će ludnica na stadionu divider

Vatreni Europski gigant poslao poruku podrške Vatrenima: "Vjeruj, Hrvatska!" divider

U istom je tekstu objasnio situaciju u kojoj se Hrvatska nalazi uoči posljednje utakmice u skupini pa još jednom izlistao sve o Lukinu teškom djetinjstvu i veličanstvenoj karijeri. No ono što je bilo bitno svim hrvatskim navijačima naveo je u ovdje sažetom pasusu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider