Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
beogradski klub potvrdio

Petorica nogometaša Zvezde pozitivna na koronavirus: "Večiti derbi" bio novi okidač?

Čak petorica nogometaša Crvene zvezde pozitivna su na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Petorica nogometaša Crvene zvezde pozitivno na koronavirus. Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić su nogometaši koji su pozitivni na virus, a vijest o tome potvrdio je i nogometni klub iz Srbije.

Crvena zvezda i Partizan odigrali su 10. lipnja utakmicu pred 25 tisuća gledatelja, u vrijeme kada se većina europskih sportskih natjecanja održava bez publike ili uz ograničen broj gledatelja.

gol expired Pozitivan i Novak Đoković? Kondicijski trener prvog tenisača svijeta ima koronavirus! divider

"Pomenuti igrači se osećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu.

Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije u čijem su osvajanju u velikoj meri učestvovali čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu. Klub im još jednom čestita veliki uspeh i želi brz oporavak.

gol expired Javio se zaraženi Borna Ćorić: "Jako mi je žao. Šaljem vam puno ljubavi" divider

Važno je istaći da su svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obaveštavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude", stoji u priopćenju beogradskog kluba.

U nedjelju navečer i u ponedjeljak ujutro prolomila se vijest da se koronavirus pojavio u Zadru, na teniskom turniru Adria Touru. Bugarin Grigor Dimitrov u nedjelju je objavio da je pozitivan na koronavirus, a jutros su stigli i novi rezultati. 

gol expired Dimitrov nije jedini: Na koronavirus pozitivni Borna Ćorić i dva trenera, Marin Čilić negativan divider

Borna Ćorić i još dvojica trenera, među kojima je i kondicijski trener Novaka Đokovića, pozitivni su na koronavirus. Ćorić se nakon pozitivnog testa javio na društvenim mrežama, a isto je napravio i Marin Čilić, čiji je test negativan. 

U Hrvatskoj se odbio testirati Novak Đoković, koji će to napraviti u Beogradu, u koji se vratio ili se vraća tijekom današnjeg dana. 

gol expired Đoković na teškom udaru kritika, Srbi prenose da se odbio testirati u Hrvatskoj divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider