Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Čuvajte se"

Javio se zaraženi Borna Ćorić: "Jako mi je žao. Šaljem vam puno ljubavi"

Borna Ćorić oglasio se na Facebooku nakon što je objavljeno da je pozitivan na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Ćorić oglasio se nakon što je bio pozitivan na koronavirus

"Pozdrav svima. Želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim svih koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih dana da se testiraju. Žao mi je ako sam prouzročio bilo kome probleme. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi", napisao je Ćorić. 

gol expired Dimitrov nije jedini: Na koronavirus pozitivni Borna Ćorić i dva trenera, Marin Čilić negativan divider

Kao što se mogli pretpostaviti pojavili su se novi pozitivni slučajevi nakon što je u nedjelju navečer Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus. On je bio sudionik druge stanice teniskog Adria Toura u Zadru, gdje je bio u bliskom kontaktu s brojnim sportašima i brojnim fanovima.

Jedna od zaraženih postao je i hrvatski tenisač Borna Ćorić, koji je igrao prvi meč turnira protiv Dimitrova. Osim toga zajedno su igrali i košarku, te se tijekom posljednjih nekoliko dana intenzivno družili.

Osim Ćorića pozitivna su i dva teniska trenera. Obojica su kondicijski, a dolaze iz timova Grigora Dimitrova i Novaka Đokovića. Svi ostali testovi su do sada negativni, uključujući test Marina Čilića. 

Nije poznato hoće li se i kada testirati Novak Đoković, koji je odbio to napraviti u Hrvatskoj. Rekao je da će se po povratku u Beograd javiti epidemiologu i svom liječniku. 

gol expired Đoković na teškom udaru kritika, Srbi prenose da se odbio testirati u Hrvatskoj divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider