Tenis
SPORTOVI
Tenis
slijedi li kaos?

Dimitrov nije jedini: Na koronavirus pozitivni Borna Ćorić i dva trenera, Marin Čilić negativan

Hrvatski tenisač Borna Ćorić pozitivan je na koronavirus, a osim njega zasad su pozitivna i dva trenera - Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim Grigora Dimitrova još su trojica sudionika Adria Toura pozitivna na koronavirus. Među njima su hrvatski tenisač Borna Ćorić i dva trenera. 

gol expired Javio se zaraženi Borna Ćorić: "Jako mi je žao. Šaljem vam puno ljubavi" divider

Pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova

Dosad su stigli rezultati 21 uzorka koji su uzeti tijekom noći u Zadru. Riječ je o najbližim kontaktima bugarskog tenisača.

U Zadru se i dalje provode testiranja ljudi koji su bili u bliskom kontaktu s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim. On je u Zadru, u sklopu Adria Toura, boravio nekoliko dana i osim tenisa igrao je košarku s ostalim tenisačima i igračima Zadra, te se družio s teniskim fanovima.

gol expired Đoković na teškom udaru kritika, Srbi prenose da se odbio testirati u Hrvatskoj divider

U nedjelju navečer testiran je i Marin Čilić, koji je javio da je njegov test negativan

"Nakon sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adria Toura, želim Vas obavijestiti da sam u najkraćem mogućem roku napravio test na virus COVID-19 i da je moj nalaz negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz korona virus i vjerujem da svi oni koji su posljednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer unatoč negativnom rezultatu testa, važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve upute vezane za samoizolaciju poštovat ću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije. Bude li ikakvih promjena pravovremeno ću sve obavještavati.

Još jednom hvala svima na podršci i upitima o mom i zdravlju moje obitelji. Svima vam želim da ostanete zdravi!"

gol expired Pozitivan i Novak Đoković? Kondicijski trener prvog tenisača svijeta ima koronavirus! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider