Tenis
SPORTOVI
Tenis
"opasna budala od čovjeka"

Đoković na teškom udaru kritika, Srbi prenose da se odbio testirati u Hrvatskoj

Novak Đoković ponovno se našao na udaru kritika zbog načina na koji je organizirao Adria Tour.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inicijator Adria Toura Novak Đoković ponovno je na velikom udaru kritika zbog načina na koji je organiziran Adria Tour, a srbijanski mediji prenose i da se "odbio testirati u Hrvatskoj".

Vijest da je Grigor Dimitrov, sudionik teniskog turnira Adria Tour u Zadru, pozitivan na koronavirus proširila se svijetom brzinom munje. Bugarski tenisač testirao se na koronavirus u Monacu, gdje ima prebivalište, bio je pozitivan i nakon toga je vijest otkrio na svojem Instagramu.

gol expired Čeka li Zadar širenje koronavirusa? Pogledajte gdje je sve Grigor Dimitrov bio posljednjih dana: Družio se s djecom, igrao košarku... divider

Gotovo istovremeno je otkazano finale Adria Toura u kojem su trebali zaigrati Novak Đoković i Andrej Rublev, a potom je nastala i opća panika, pogotovo u Zadru. Svi sudionici turnira, kao i svi koji su bili u kontaktu s bugarskim tenisačem dužim od 10 minuta, moraju se javiti epidemiologu i testirati.

Đoković je, kako prenose brojni srpski mediji, odbio to napraviti u Hrvatskoj, ali će se podvrgnuti testu i javiti svom liječniku po povratku u Beograd.

Ohrabrujuća vijest je da nitko ne osjeća nikakve simptome poput Dimitrova koji je nakon poraza od Borne Ćorića izjavio da se osjeća loše, pa postoji nada da Bugarin nije bio zarazan za druge.

gol expired Oglasio se zaraženi tenisač: "Žao mi je ako sam nekoga ugrozio" divider

No ovaj pozitivan slučaj bio je okidač za mnoge koji su već kritizirali Đokovića zbog organizacije Adria Toura bez ikakvih preporučenih mjera sigurnosti da ponovno raspale po njemu.

"Kaže da je protiv cjepiva, okupio je veliki broj igrača iz drugih zemalja kako bi igrali pred punim tribinama i to bez ikakvih mjera sigurnosti koje preporuča zdravstvena služba. Nole, kakvu to poruku šalješ?", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Hoćeš li poslati Grigoru malo one ljekovite vode?"

Internetom su nakon ovog počela kružiti videa zabave iz noćnih klubova u Beogradu i Zagrebu, gdje je bio totalni kaos. Uostalom, uvjerite se sami.

gol expired Šok u Zadru: Teniska zvijezda na Adria Touru ima koronavirus! divider

Prema snimkama koje su dostupne na društvenim mrežama, Dimitrov je bio u noćnom klubu u Beogradu, ali ne i u Zadru.

"Malo zabave nikada nije nikoga ubilo", komentar je teniskog novinara Bena Rothenberga.

"Ovo je Đokovićeva krivica jer je bio tvrdoglav i unatoč pandemiji organizirao turnir bez ikakvih mjera sigurnosti. Krivi su i drugi igrači koji su pristali nastupiti. No Đoković snosi najviše odgovornosti."

"Đoković je opasna budala od čovjeka."

Lista se nastavlja...

gol expired Kako su izgledali dramatični trenuci u Zadru i što slijedi? Otkriveni detalji priče: ''Nije se osjećao najbolje'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider