Tenis
SPORTOVI
Tenis
"pozitivan sam"

Oglasio se zaraženi tenisač: "Žao mi je ako sam nekoga ugrozio"

Teniski turnir u Zadru završio je na neočekivan način.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen je koronavirusom zbog čega je otkazano finale Adria Toura u Zadru između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova.

Svega 10 minuta prije početka finala organziatori su sazvali izvanrednu press-konferenciju, a Dimitrov je šokantnu vijest objavio na Instagramu.

gol expired Kako su izgledali dramatični trenuci u Zadru i što slijedi? Otkriveni detalji priče: ''Nije se osjećao najbolje'' divider

"Pozdrav svima. Želim javiti svojim prijateljima i fanovima da sam bio pozitivan na testu za COVID-19. Želim biti siguran da će svi koji su posljednih dana bili u kontaktu sa mnom biti testirani i poduzeti potrebne mjere. Žao mi je ako sam nekoga ugrozio. Doma sam i opravljam se. Hvala na podršci, molim vas čuvajte se i ostanite zdravi", napisao je.

Dimitrov je odigrao samo jedan meč na turniru, prvog dana protiv Borne Ćorića, pa je zatražio zamjenu jer se nije osjećao dobro. Test je obavio u Monaku, a prije turnira boravio je u Bugarskoj. Organizatori su potvrdili da sve koji su bili u kontaktu čeka testiranje.

Dimitrov sudjelovao u košarkaškoj utakmici tenisača

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider