Tenis
SPORTOVI
Tenis
javio se reporter dnevnika nove tv

Kako su izgledali dramatični trenuci u Zadru i što slijedi? Otkriveni detalji priče: ''Nije se osjećao najbolje''

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja javio se iz Zadra s posljednjim informacijama vezanim oko Grigora Dimitrova.

Sve se promijenilo u 10 minuta. U 20 sati trebalo je počet finale, ali onda je sazvana izvanredna konferencija na kojoj je objavljeno da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Dimitrov je odigrao jedan meč protiv Borne Ćorića i izgubio 2:0. Nije izgledalo da nešto nije u redu s njim, ali zamolio je organizatore da ga netko zamijeni jer se nije osjećao najbolje. Nije nitko mislio da ima koronu, Bugarin je poznat kao igrač koji se voli noću malo zabaviti.

''Kao što ste već saznali, dobili smo informaciju od Grigorova menadžera da je pozitivan na COVID-19. Ispoštovali smo sve mjere vlada Hrvatske i Srbije, sve smo odradili, ali Grigor je ipak bio pozitivan'', rekao je Đorđe Đoković, Novakov brat, na press-konferenciji.

gol expired Šok u Zadru: Teniska zvijezda na Adria Touru ima koronavirus! divider

''Organiziramo zdravstvene službe da bi testirali sve koji su bili u kontaktu s Grigorom. prije dolaska bio je u Bugarskoj, ne znamo je li zaražen tamo. Ono što znamo je da ćemo se svi testirati'', dodao je.

Družio se s puno ljudi, nažalost širok je krug ljudi koji su se mogli zaraziti. Igrao je košarku, sudjelovao u noćnim izlascima, družio se s djecom…

Kontaktirali smo Hrvatsko zavod za javno zdravstvo. Nisu nam službeno ništa mogli reći osim da je epidemiološoki izvid u tijeku i da pokušavaju što brže reagirati.

Pobjeda Curtisa Blaydesa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider