Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Koprivnica ne čudi"

Bayern Dinamu iščupao dušu: ''Iznevjerio si geslo i krilaticu kluba koja ti je ušivena na dresu''

Dinamov najteži poraz u povijesti još uvijek zvoni.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu Ivan Ljubić iznio je svoje viđenje Dinamova tjedna iz noćne more, s naglaskom na debakl u Ligi prvaka protiv Bayerna.

"Sad svi pričaju o Koprivnici, mene to nije uopće začudilo niti vidim to kao neki dugoročni problem jer smo tek u sedmom kolu. Igrat će još tri puta sa Slavenom, tri puta s Hajdukom i svima ostalima. Imaš mogućnost višestruko nadoknaditi", započeo je Ljubić:

"Mene kao navijača Dinama veoma je zabrinulo ono što sam vidio u Münchenu. Na stranu sad ta planetarna kvaliteta Bayerna, oni su u 95. minuti tražili 10. pogodak i, što je najgore, mislio sam da će ga zabiti. Dinamov je najveći poraz u toj priči što se predao. Iznevjerio si geslo i krilaticu kluba koja ti je ušivena na dresu. Dinamo se predao posljednjih 20 minuta, to je bila momčad koja se ne bori, koja ne gine da ne primi sedmi i osmi, a trebala je ginuti. To me najviše pogodilo i razbjesnilo", kazao je i dodao:

"Očekivao sam da će prvo poluvrijeme da će biti nesnalaženja jer si s raznih kušek apaša i kranjčevićevih došao na Allianz Arenu. Bayern je klub koji vrti na 5000 okretaja i može dići na 7000 ako treba."

Stipe Antonijević kratko se ubacio u Ljubićev osvrt:

"Ja bih samo volio znati je li Sergej Jakirović njima rekao nakon gola za 3:2."

Zaključno, Ljubić je rekao:

"Mogu razumjeti da ih je srce ponijelo, ali ta nemoć, taj trenutak, taj imidž koji si godinama gradio kroz HNL - Bayern je to smrvio na komadiće, iščupao dušu Dinamu na Allianz Areni, sve najgore izišlo je na vidjelo. Prestao je postojati onaj Dinamo koji znamo, Dinamo je potpuno potučen mentalno, fizički, duševno."

Više o ovoj temi, o Dinamovu horor-tjednu i svim ostalim aktualnostima vezanima za SuperSport HNL pogledajte večeras od 21:00 na gol.hr-u u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
KRAJ! Dinamo je uvjerljivo slavio protiv Lokomotive u povratničkom debiju Nenada Bjelice. Vaš komentar?

Više o utakmici > https://bit.ly/3zBT0Em
GOOOL! Dašak nade za Lokose, zabio je Dinamov talent na posudbi.

Pratite utakmicu > https://bit.ly/3zBT0Em
GOOOL! Dinamo vodi 3:0, zabio je Ademiiii!

Pratite utakmicu > https://bit.ly/3zBT0Em
Nažalost, Cutelaba je bio bolji... 🤝

Erslan je izgubio podijeljenom odlukom sudaca. Samo se nadamo da je lijevo koljeno okej. 💪