Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procurili zahtjevi

Portugalce u Zenici čuva više od 50 policajaca: Evo što su Ronaldo i društvo tražili od domaćina

Iako su već osigurali Europsko prvenstvo, Portugalci maksimalno ozbiljno pristupaju utakmici protiv BiH.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

Nogometaši Portugala gostuju u Zenici gdje će u ponedjeljak igrati protiv BiH u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Cristiano Ronaldo i društvo savršeni su u dosadašnjih sedam utakmica i već su osigurali nastup u Njemačkoj sljedeće godine, međutim nisu došli turistički.

Dokaz ozbiljnosti je niz zahtjeva koje su postavili svojim domaćinima u Zenici. Odsjeli su u hotelu Zenica, a tamošnji mediji pišu kako su strogo osigurani jer su hotel i parking zatvoreni za javnost, a čuva ih više od 50 policajaca.

Wales - Hrvatska VIDEO Hrvatska prvi put izgubila od Walesa i do kraja zakomplicirala plasman na Euro! divider

Objekt je zatvoren za sve izuzev za zaposlenike jer je Portugalcima potreban potpuni mir. S njima je doputovao i njihov kuhar koji nadgleda pripremu obroka za reprezentativce. Od ekstra zahtjeva željeli su imati sobu za masažu, sastanke i rekreaciju u objektu u kojem odsjedaju.

BiH s druge strane ovu utakmicu dočekuje na četvrtom mjestu ljestvice i teškom zadaćom do kraja kvalifikacija jer poslije Portugala moraju igrati još protiv Luksemburga i Slovačke, koji su trenutačno iznad njih na tablici skupine.

Tablica skupine J:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider