Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljede pokosile Torino

Pomirenje na pomolu između Ivana Jurića i srpskog nogometaša? Imao samo jednu riječ za njega

Trener Torina Ivan Jurić dao je naslutiti da je vrijeme za pomirbu s Nemanjom Radonjićem.

Ivan Jurić (Foto: Afp)

Prije deset dana Torino je poražen u gradskom derbiju od Juventusa 4:2, a jutro poslije utakmice cijela talijanska javnost brujala je o potezu hrvatskog trenera Ivana Jurića.

Slavlje igrača Reala Preokret Reala na Bernabeuu: Gubili od Espanyola pa ipak smanjili zaostatak za Barcom divider

Splitski stručnjak odlučio je posegnuti za Nemanjom Radonjićem u 59. minuti susreta pri rezultatu 2:2, u 71. minuti Juventus dolazi u vodstvo, a Jurić detektira Radonjića kao glavnog krivca i povlači ga s terena u 76. minuti.

"U šest mjeseci nisam uspio od njega napraviti nogometaša, nedostaje mu poštovanja prema ovom sportu“, rekao je Jurić o svom igraču.

Mo Salah VIDEO Hladan tuš za Liverpool nakon razbijanja Uniteda: Nevjerojatan promašaj Salaha s 11 metara divider

Ipak, izgleda da su se strasti primirile, Jurić je na press konferenciji pred utakmicu s Lecceom imao samo jednu riječ za Radonjića:

"Karamohu je nastradao list i neće biti dostupan, uopće nije trenirao. Vlašić trenira sa strane i nadamo se da će se vratiti sljedeći tjedan. Pellegri se vratio, ali nije u dobroj formi, za Lazara ćemo vidjeti, pred Zimom je dug put, a Viera je i dalje izvan momčadi i nadamo se da će se vratiti poslije pauze", otkrio je Jurić. Novinari su ga zatim pitali je li sada vrijeme za Radonjića, a on je samo rekao: "Da.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider