Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte bizarni incident

VIDEO Ivan Jurić poludio na Srbina i ponizio ga uz aut-liniju: Stigao njegov odgovor na potez hrvatskog trenera

Incident između Ivana Jurića i Srbina Nemanje Radonjića puni stupce na Čizmi.

Ivan Jurić (Foto: Afp)

Talijanski prvoligaš Torino poražen je u gradskom derbiju od Juventusa 4:2, a jutro poslije utakmice cijela Italija bruji o potezu hrvatskog trenera Ivana Jurića. On je naime uveo srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića, ali ga je brzo zamijenio jer mu je zamjerio što je Stara dama preuzela vodstvo.

Juventus je u 71. minuti utakmice prvi put poveo, a reakcija igrača Torina, preciznije njezin izostanak, razbjesnila je trenera Torina. Pri izvođenju kornera nitko nije pokrio Chiesu, koji je namjestio gol Bremeru, a Jurić je krivca pronašao u Radonjiću.

Ivan Jurić VIDEO Jurić šokirao Talijane bizarnim potezom: Na utakmici kleknuo i "popravljao" travnjak divider

Srbin je kao ostatak Torinove obrane zbunjeno gledao koga treba čuvati pri tom golu, ali Jurić je pikirao Radonjića, svašta mu sasuo u lice s aut-linije pa ga nekoliko minuta kasnije izvadio iz igre, iako je tek nedavno bio ušao.

"U šest mjeseci nisam uspio od njega napraviti nogometaša, nedostaje mu poštovanja prema ovom sportu“, sipao je Jurić na račun svojeg igrača.

Mislav Oršić Southampton želi hrvatskog trenera: Najbolja vijest za Oršića i Ćaleta-Cara divider

"Neke stvari jednostavno znaš da moraš, a ti dođeš i napraviš upravo suprotno, to znači da ti glava nije u igri. Ovaj dečko ima talent, ali morate biti prisutni i budni želite li postati igrač. Možete biti bolji ili loši u nekim situacijama, ali morate biti prisutni. Ponekad nas ovakve stvari ne koštaju, ali ovaj put smo platili cijenu."

Odgovor je stigao ubrzo na Radonjićevu Instagramu.

"Bog sve vidi", napisao je na talijanskom jeziku. "Vjeruj u sebe, čak i kad drugi ne vjeruju."

Radonjić je u Torinu na posudbi iz Marseillea, ali uglavnom ulazi s klupe, u 22 nastupa ima četiri gola i dvije asistencije. I ranije se šuškalo kako su on i Jurić u lošim odnosima i kako zato ne igra redovito, a sad je sasvim izvjesno kako će igrati još manje.

Jurićev bizarni potez pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider