Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prati ga loš glas

Poljski navijači upozorili Dinamo na Emrelija: Hvatali ga po noćnim klubovima i na kraju napali u autobusu

Mahir Emreli se nije dobro proveo u Legiji. Poljski navijači ga kritiziraju po društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativac Azerbajdžana Mahir Emreli (24) novo je pojačanje Dinama. Emreli je u Maksimir stigao iz poljske Legije, za koju je igrao od lipnja prošle godine, a odmah po dolasku suočio se s kritikama navijača, i to Poljaka.

Navijači Legije svratili su na društvene mreže Dinama i upozorili da Emreli nije baš primjer kulturnog ponašanja. Navodno je sklon izlascima u noćne klubove i alkoholu.

''Kupite mu puno alkohola. Loš nogometaš, još gori čovjek.''

''Pazite se, braćo Hrvati, voli noćne klubove i alkohol. Često zna propustiti jutarnje treninge.''

''Psihički slab igrač iako ima vještine. Pazite na njega'', samo su neki od brojnih komentara Poljaka.

gol expired Dinamo doveo novog napadača, otkrio ga je Robert Prosinečki: "Vjerujem u obranu naslova prvaka" divider

Emreli napadnut nakon utakmice

U prosincu prošle godine huligani Legije upali su u autobus istoimenog kluba i šamarali nekoliko igrača, a jedan od njih je upravo bio i Emreli. Novi igrač Dinama je navodno dobio šamar, kao i njegov tadašnji suigrač Luquinhas.

Slavni poljski klub je izgubio na gostovanju kod Wisle Plock 1:0, a nakon te utakmice nastao je pravi kaos. Huligani Legije upali su u autobus s igračima i fizički napali trojicu igrača i trenera, koji su bili na prvim sjedalima, mislili su udarati sve redom, ali brza reakcija policije spriječila je veći kaos.

Hvatali ga po noćnim klubovima

Mahir je, prema tvrdnji Poljaka, često znao vrijeme provoditi u noćnim klubovima i kafićima, a navijači su ga znali verbalno napadati i snimati, pa su se takve fotografije i snimke pojavljivale u poljskim medijima.

gol expired Video mladog Hrvata na treningu Bayerna ima stotine tisuća lajkova. Još nije debitirao za Vatrene divider

Za reprezentaciju Azerbejdžana Emreli je upisao 32 nastupa uz četiri postignuta gola. Za nacionalnu vrstu je debitirao 2017. pod vodstvom tadašnjeg izbornika Roberta Prosinečkog, a u reprezentaciji Azerbajdžana u izborničkoj ga je ulozi vodio i nekadašnji Dinamov napadač i trener Nikola Jurčević.

Ove sezone odigrao je u dresu Legije 33 utakmice u svim natjecanjima i zabio 11 golova uz dvije asistencije, no Legija je i dalje pred ispadanjem, nalazi se na predzadnjem mjestu lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider