Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svaka im čast

Pogledajte umjetnost hrvatskih rukometašica: Svi su mislili da je kraj, a onda se dogodilo ovo

Akcijom u posljednjim sekundama postale su hit na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u svom je četvrtom nastupu na Europskom prvenstvu u Koldingu ostvarila i četvrtu pobjedu, u susretu 1. kola skupine II drugog kruga natjecanja Hrvatska je svladala Rumunjsku s 25:20.

Hrvatsku je do pobjede predvodila Valentina Blažević sa sedam golova, Ćamila Mićijević i Larissa Kalaus dodale su po četiri, a Tea Pijević sakupila je sedam obrana. Kod Rumunjske najefikasnije su bile Cristina Neagu sa šest i Eliza Buceschi s pet pogodaka.

gol expired Mamić: "Ekipa je to silno željela, ali dobio sam poruku da smo ipak rekorderi" divider

Hrvatice su protiv Rumunjske još jednom oduševile rukometni svijet, a akcijom u posljednjim sekundama postale su hit na društvenim mrežama.

Izabranice Nenada Šoštarića izvele su fantastičan cepelin. Mičijević je dodala do Šimare, koje je sjajno uposlila Blažević za 25:20.

Cepelin pogledajte OVDJE.

Sljedeći nastup Hrvatska će imati u subotu, kada će od 18:15 igrati protiv prvog favorita natjecanja Norveške, a do kraja natjecanja u drugom krugu očekuje ju još i dvoboj protiv Njemačke 15. prosinca koji bi mogao biti odlučujući za prolazak u polufinale.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider