Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda atmosfera

VIDEO Pogledajte scene ludog slavlja u svlačionici Reala, Modrić skakao po klupi

Nogometaši Reala igrat će u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid pobijedio je Manchester City s 3:1 nakon produžetaka nadoknadivši tako poraz od 4:3 iz prvog susreta igranog na Etihadu. Sjajnim preokretom osigurali su finale Lige prvaka protiv Liverpoola, koje će se igrati 28. svibnja u Parizu.

Iako su sve do 90. minute susreta gubili 1:0, Madriđani su sve preokrenuli s dva pogotka Rodryga, a točku na "i" stavio je sjajni napadač Karim Benzema pogotkom s bijele točke.

Ovom pobjedom trener Kraljevskoga kluba Carlo Ancelotti postao je prvi trener u povijesti koji je izborio plasman u peto finale Lige prvaka, nadmašivši tako kolege poput Marcella Lippija, Jurgena Kloppa i Alexa Fergusona.

Real Madrid Real je imao najteži put do finala u povijesti, ovo se još nikad nikome nije dogodilo divider

Dakako, nakon pobjede uslijedilo je ludo slavlje na tribinama, ali i u svlačionici. Nogometaši Real Madrida su bili presretni, jedni su skakali, drugi plesali, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić sa širokim osmijehom skakao je po klupi.

Modrić je igrao do 75. minute susreta, a u 9. minuti zaradio je žuti karton nakon što ga je branič Cityja Aymeric Laporte ošamario

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider