Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TISUĆU ŽIVOTA, JEDAN RODRYGO

VIDEO Real se vratio s dva pogotka ovosezonskog spasitelja, Benzema šokirao u produžecima

Real Madrid još se jednom izvukao iz ponora zahvaljujući Rodrygu, koji je ovog puta postigao dva pogotka.

Rodrygo (Foto: Afp)

Ovosezonski Real Madrid momčad je koju ne smijete otpisivati niti u jednom trenutku utakmice u kojoj nastupaju, posebno ako se radi o Ligi prvaka. U 90. minutu ušli su s dva pogotka minusa, da bi putem dvije egzekucije Rodryga izborili produžetke, a tamo nakon samo pet minuta došli u vodstvo.

Prvi pogodak 21-godišnjeg Brazilca došao je u 90. minuti nakon sjajne akcije koju je asistencijom ukrasio Karim Benzema, a možete ga pogledati OVDJE.

City je bio šokiran, ali i dalje je trebalo samo izdržati sudački produžetak, no nisu uspjeli. Niti dvije minute kasnije došao je ubačaj s desne strane. Asensio je isti tek kratko prenio, a na pravom mjestu je još jednom Rodrygo. Drugi pogodak Brazilca koji je u igru ušao u 68. minuti umjesto Tonyja Kroosa, pogledajte OVDJE.

Odmor pred produžetke očito nije bio dovoljan za šokirani City. Nakon samo pet minuta produžetaka srušio je Dias u kaznenom prostoru Karima Benzemu, a Francuz je sad uspješno izveo kazneni udarac. Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo.

City je u par minuta s vrata raja završio u ponoru. Može li se iz njega izvući?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider