Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Masno ga plaćaju, ali...

Pogba iz reprezentacije poslao poruku koja će razbjesniti čelnike Manchester Uniteda

Nekoć najskuplji nogometaš svijeta nije sretan na Old Traffordu i dobro mu je došlo ovo reprezentativno okupljanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Francuske u ovom ciklusu u studenom je upisala iznenađujući poraz od Finske u prijateljskoj utakmici, ali je onda u puno važnijem dvoboju, protiv Portugala u Ligi nacija, upisala gostujuću pobjedu i kolo prije kraja osigurala prvo mjesto u skupini u kojoj se još nalaze i Hrvatska i Švedska.

Svoj obol u tom trijumfu dao je i Paul Pogba koji je odigrao svih 90 minuta. Veznjak Manchester Uniteda jedva je dočekao ovo reprezentativno okupljanje budući da je na Old Traffordu izgubio status standardnog prvotimca.

Skupio je doduše 11 nastupa u Crvenim vragovima u svim natjecanjima ove sezone, ali samo je dvaput odigrao cijelu utakmicu, a češće je ulazio s klupe nego što je bio u početnoj postavi.

Došao iz kluba u reprezentaciju pa rekao da je to poput udisanja svježeg zraka

Pogba ima bogovsku plaću u Unitedu, iznos koji mu svaki tjedan sjedne na račun je 300.000 funti, ali nije sretan sa svojom situacijom u klubu što je između redova dao do znanja tijekom boravka u reprezentaciji.

"Ovo je razdoblje kakvo nikad nisam doživio u karijeri. Dolazak u reprezentaciju je bio poput udisanja svježeg zraka", izjavio je Pogba.

Na Old Traffordu šute, ali nije teško pretpostaviti da im ova njegova izjava baš i nije najbolje sjela.

Pogba bi sutra trebao zaigrati za Tricolore protiv Švedske, a onda se vratiti u klub i čekati subotnji dvoboj protiv West Bromwich Albiona i Slavena Bilića.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider