Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u ožujku

Počelo je učlanjivanje u Dinamo: To od ove godine znači sudjelovanje na demokratskim izborima

Dinamovi navijači prema novom statutu učlanjuju se na početku kalendarske godine.

Bakljada BBB-a (Foto: Goran Mehek/Cropix)

Modra navijačka grupa BBB započela je s učlanjivanjem u Dinamo, prema novom statutu koji je prihvaćen u prosincu, učlanjuje se na početku kalendarske godine, a od ove to će značiti i sudjelovanje na prvim demokratskim izborima na kojima će se birati lista od 25 članova Skupštine.

Mirko Barišić i Vlatka Peras Iznenađenje na Maksimiru: Mirko Barišić predložen za predsjednika Dinama divider

“Bad Blue Boysi od srijede počinju s akcijom učlanjenja u klub koja će započeti u našem Fan Shopu. Prošle je godine masovno učlanjenje u klub rezultiralo time da za manje od dva mjeseca imamo prve članske izbore za dio Skupštine i prirodni nastavak te priče je obnova članstva svih koji su sudjelovali u toj akciji, ali i upisivanje novih članova.

Mirko Barišić, Zdravko i Zoran Mamić Iz Grada o demokratizaciji Dinama: "Pozdravljamo distanciranje kluba od osuđenih bivših čelnika" divider

Malo po malo se stvara svijest među navijačima koja je njihova uloga i snaga, ali i odgovornost prema klubu. Pokazali smo svima da se može i ne mislimo stati s radom na omasovljavanju klupskog članstva i što je jednako važno – promjeni mentaliteta Dinamovaca! Ovo je naš klub, mi smo dio njega i prva i osnovna stvar za svakog navijača je redovno članstvo, neovisno o tome ima li netko uvjete izaći na ove ili sljedeće izbore.

Navijači Dinama Dinamo ima novi statut, izglasan je gotovo jednoglasno divider

Kada smo prije desetak godina pokrenuli ovu priču, čvrsto smo odlučili da se više nećemo baviti samo posljedicama nego i uzrocima svih navijačkih borbi koje su pratile klub i grupu. Ništa nismo napravili ako brojke koje smo imali prošle godine i motivi s kojima smo došli do njih ostanu nešto što ne možemo nadmašiti. Neka broj članova kluba ove godine i broj onih koji izađu na izbore početkom ožujka budu jaka poruka za početak nove ere u povijesti kluba!

Radno vrijeme Bad Blue Boys Fan Shopa je radnim danom od 12-20 sati, a subotom od 10-15. Prilikom učlanjenja potrebno je ispuniti obrazac s osnovnim podacima, a cijena članarine je 20€ za sve osobe od 18-65 godina. Za sve ostale cijena je 10€.”

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider