Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i jednoglasno usvojen

Iznenađenje na Maksimiru: Mirko Barišić predložen za predsjednika Dinama

Nikola Hanžel na IO-u Dinama u petak predložio je Mirka Barića za novog predsjednika, a njegov prijedlog je jednoglasno usvojen.

Mirko Barišić i Vlatka Peras (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Hrvatski prvak Dinamo u petak je odradio IO, a na njemu je Nikola Hanžel za predsjednika predložio baš čovjeka koji trenutačno popunjava tu stolicu u Maksimiru Mirka Barišića.

Na Maksimiru se sastao IO i raspravljalo se o izborima u klubu, a "Lista 35" podržala je novi mandat aktualnom dugogodišnjem predsjedniku Barišiću.

Stefan Ristovski Igraču Dinama umrla majka, javio mu se kapetan Uniteda: "Ponosna je na tebe" divider

"Neću se ponovo kandidirati, jedino ako me netko drugi kandidira", pričao je nedavno kad je usvojen novi statu, a to se danas i dogodilo.

Pričalo se o Mladenu Vedrišu proteklih dana, spominjao se Drago Kamenski, no na današnjem sastanku u prvi plan ponovo je iskočio Barišić, na prijedlog njegova bliskog prijatelja i suradnika Nikole Hanžela, prijedlog je jednoglasno usvojen.

Takuro Kaneko Dinamo će otkupiti Kanekov ugovor na kraju sezone jer već ima ponudu za njega iz Bundeslige? divider

Po novom Statutu 25 članova skupštine birat će članovi kluba na izborima, 35 članova birat će članovi IO-a glasanjem koje će biti tajno, a zatim će 60 članova Skupštine na sjednici izabrati novog predsjednika među dvojicom kandidata, nositelja dvije liste.

IO je u petak odabrao izborno povjerenstvo za izbore za skupštinu, a Dinamo će uskoro objaviti i točan datum izbora, očekuje se početkom ožujka sljedeće godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider