Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznati detalji ponude

Dinamo će otkupiti Kanekov ugovor na kraju sezone jer već ima ponudu za njega iz Bundeslige?

Freiburg je obavijestio Dinamo kako bi rado oktupio Takura Kaneka od njih za šest milijuna eura fiksno plus još dva kroz bonuse.

Takuro Kaneko (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Dinamov samuraj Takuro Kaneko u proteklih pola sezone u Supersport HNL-u polako, ali sigurno dogurao je do statusa Modrog spasitelja.

Šimićev najprije "veliki promašaj", a sad "veliki pogodak" u Zagrebu je na posudbi iz japanskog Sappora i po svemu sudeći Dinamo će aktivirati klauzulu na kraju sezone i otkupiti ga za 1.1 milijun eura.

Sergej Jakirović Dinamo dogovorio čak pet pripremnih utakmica, evo tko su protivnici divider

No, japanski Goal tvrdi kako će Modri to učiniti ne zato kako bi imali sjajnog ljevaka na čvrstom ugovoru, nego kako bi ga preprodali dalje?!

Naime, Japanci pišu kako Dinamo već ima ponudu bundesligaša Freiburga. Obavijestili su hrvatskog prvaka kako će mu isplatiti šest milijuna eura fiksno te još dva milijuna kroz bonuse.

Dinamo - Hajduk FOTO Kakav gaf! Na aukciji Dinamovih dresova prodaje se onaj Torcidina miljenika divider

Ipak, čini se kako Modri neće uzeti lovu i pobjeći, nego će aktivirati otkupnu klauzulu i zadržati ga, međutim sad imaju jasnu indiciju kako bi na njemu nešto mogli i zaraditi kad dođe vrijeme za njegovu prodaju.

Kaneko je trenutačno posuđen iz Japana za 400 tisuća eura, a Modri mogu otkupiti njegov ugovor za još 1.1 milijuna eura na koncu sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider