Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači su ogorčeni

Rakitić se oglasio nakon emotivnog trenutka i osvete Barci, reakcije pljušte: "Zasluženo poniženje"

Ivan Rakitić pokazao je Barceloni da su ga se prelako odrekli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić zabio je drugi gol u pobjedi Seville protiv Barcelone 2:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja. Tako je osigurao veliku prednost svojoj momčadi uoči uzvrata.

Rakitić je uoči utakmice najavio da neće slaviti gol ako zabije bivšem klubu, a obećanje je i održao. Fotografije svog neslavlja podijelio je na Instagramu i tako pokazao emocije koje je osjećao nakon što je matirao svog dobrog prijatelja Marc-Andrea Ter Stegena.

Taj se dvojac srdačno pozdravio nakon utakmice. Nakon 1500 dana zajedničkog treninga Rakitić je točno znao kako zabiti, piše madridski As u članku o zgoditku hrvatskog veznjaka.

Raketa ostao skroman, ali...

"Važno je da večeras uživaju svi navijači Seville. Moram čestitati momčadi, ali bit će teško u uzvratu jer igramo protiv jedne od najboljih momčadi", rekao je Rakitić nakon utakmice.

gol expired Caktaš za povijest: Prelomio Jadranski derbi i izjednačio se s ikonom HNL-a divider

"Više od mog gola sretan sam zbog momčadi. Htjeli smo dobar rezultat i drago mi je što sam mogao pomoći golom", ostao je Rakitić skroman i fokusiran na nogomet nakon utakmice.

No takvi nisu ostali navijači i komentatori na društvenim mrežama, ali i mnogi sportski mediji. Nakon njegova gola pljušte reakcije na Barcelonu, koja ga se olako i nimalo gospodski odrekla, a logična je paralela s Luisom Suarezom.

Urugvajca su praktički istjerali iz kluba, a on briljira u Atletico Madridu te bi im lako mogao uzeti naslov ispred nosa. Navijači Barcelone su ogorčeni.

"Rakitić i Suarez trebali su biti tretirani kao legende u Barceloni"

"Rakitićev gol Barceloni zasluženo je poniženje i podsjetnik na rupu u kojoj se klub našao", jedan je od popularnijih osvrta.

gol expired Slomljeni nogometaš Bayerna hitno se vratio s finala zbog smrti djevojke s kojom je prekinuo prije nekoliko dana divider

"Suarez će nam uzeti prvenstvo, Rakitić kup, a Neymar će vjerojatno uništiti Umtitijeva koljena u Ligi prvaka. Sve je ovo moguće zbog Bartomeua i ekipe", kritika je na račun omraženog bivšeg predsjednika.

"Rakitić i Suarez trebali su biti tretirani kao legende u Barceloni, ali potjerali su ih kao da su nitko i ništa. Obojica sada briljiraju u novim klubovima", piše popularna nogometna stranica Footy Accumulators.

Neke reakcije pogledajte u nastavku...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider