Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''došao je u moju sobu...''

Slomljeni nogometaš Bayerna hitno se vratio s finala zbog smrti djevojke s kojom je prekinuo prije nekoliko dana

Jerome Boateng neće igrati finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv Tigresa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern večeras od 19 sati igra finale Svjetskog klupskog prvenstva. Protivnik osvajača Lige prvaka ne dolazi ovaj put iz Južne Amerike, već iz Meksika, nakon što je Tigres iznenadio brazilski Palmeiras i došao do prilike za svjetski naslov.

Za Bavarce večeras neće biti u konkurenciji branič Jerome Boateng, koji je igrao u polufinalu protiv Al Ahlyja. Legenda Bayerna i Njemačke zamolio je trenera Hansija Flicka da ga izuzme od igranja te se privatnim avionom vratio u Njemačku.

''To nas je sve očito malo zateklo. Jerome je došao u moju sobu i zamolio me može li se vratiti kući'', otkrio je Flick na press-konferenciji.

Boateng je doživio veliku privatnu tragediju. Njegova bivša djevojka Kasia Lenhardt nađena je mrtva u svom stanu u Berlinu prekjučer. Policija sumnja na samoubojstvo.

Boateng i 25-godišnja Lenhardt prekinuli su prije samo nekoliko dana. Boateng je 2. veljače objavio kraj veze.

''Krenut ćemo svatko svojim putem. Žalim zbog svega, ali to je najbolje za mene i moju obitelj. Želim Kasiji sve najbolje'', napisao je na Instagramu.

Boateng se također ispričao i svojoj bivšoj djevojci s kojom ima dvoje djece zbog svojih postupaka. Očito je novu vezu s preminulom Lenhardt proglasio velikom pogreškom koja je naštetila njegovu odnosu s djecom i njihovom majkom.

Optužio je preminulu da ga je ucjenjivala tim odnosom i odlučio je to prekinuti. S druge strane, manekenka ga je optuživala za nevjeru. Na kraju je sve završilo tragedijom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider