Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolan poraz

Pljušte reakcije stranih medija na Dinamov debakl: "Poslije Zvezde i Dinamo osjetio kako tuče Šerif"

Dinamo je sinoć u Tiraspolu teško poražen 3:0 od Šerifa u doigravanju za Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak Dinamo sinoć je pošteno tresnuo o tlo izgubivši 3:0 u uvodnoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka od moldavskog Šerifa, a klub iz Tiraspola poslije izbacivanja Zvezde pogurao je još jednog regionalnog velikana prema Europskoj ligi. Jučerašnji potop Modrih nije samo iznenadio njihove navijače, nego i strane medije, osobito jasno srpske koji su formu Šerifa osjetili na vlastitoj koži.

"Poslije Zvezde i zagrebački Dinamo je osjetio kako tuče Šerif. I to puno jače. Moldavci su napravili još jednu senzaciju u Ligi prvaka uvjerljivim trijumfom nad prvakom Hrvatske. U uzvratu će biti potrebno čudo na Maksimiru kako bi Dinamo nadoknadio tri gola zaostatka protiv momčadi koja definitivno nije slučajno na korak od povijesnog plasmana u Ligu prvaka. Prvog za neki klub iz te zemlje", piše u tekstu Telegrafa.

gol expired Krznar otvorio dušu: "Bili smo beskrvni i odigrali ispod svake razine, ja sam kriv!" divider

"Tri hica Šerifa, Dinamo probušen u Tiraspolu! Nogometaši Šerifa nastavljaju s lekcijama klubovima s Balkana. Poslije eliminacije Zvezde momčad iz Moldavije na svom stadionu pobijedila i zagrebački Dinamo. Ponovo su je na sceni bila Šerifova legija stranaca, a Dinamo će imati vrlo tešku zadaću kako bi se plasirao u glavni turnir", stoji na stranicama B92.

Ni strani mediji se nisu mogli načuditi kako to da se Tottenhamov krvnik ovako loše proveo u Moldaviji.

gol expired Dinamovci razočarani: "Dobro je što je bilo samo 3:0, ovo je bio šamar koji nam je trebao" divider

"Dinamo tresnuo o tlo“, piše u tekstu Gazzete dello Sport. „Najveće iznenađenje Lige prvaka. Dinamov udarac o dno odjeknuo je Europom".

Ugledna španjolska Marca također spominje ovaj okršaj:

"Šerifov san traje i dalje. Klub iz Tiraspola potvrdio je da je otkriće kvalifikacija za Ligu prvka. Najprije Crvena zvezda, a sad je blizu izbacivanja i Dinama te je blizu svog prvog povijesnog plasmana u Ligu prvaka".

gol expired Dinamo je odigrao katastrofalno i dobro je prošao: Modrima milijuni udarili u glavu, Petković sada valjda razumije Dalića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider