Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sljedeća utakmica je ključna

Pirlu se opasno trese stolica: Hoće li ga naslijediti Tudor ili će dokazani majstor spašavati sezonu?

Pirlo bi lako mogao ostati bez posla, a znaju se i potencijalni nasljednici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrea Pirlo je preuzeo Juventus na početku sezone, ali kraj bi, umjesto na klupi, mogao dočekati u svom vinogradu.

Stara dama zaredala je katastrofalnim rezultatima - Inter već ima jednu ruku na naslovu prvaka, u Ligi prvaka su ispali od Porta, a posljednji kiks stigao je u gradskom derbiju protiv Torina. Cristiano Ronaldo spasio je Juve poraza od momčadi koja se bori za opstanak golom za 2:2 u 79. minuti...

Sa Scudettom su se u Juventusu manje-više oprostili, ali nazire se vjerojatno i gora katastrofa - propuštanje Lige prvaka. Juve je sada četvrti s istim brojem bodova kao i Napoli.

Dan D za Andreu Pirla

Upravo ove dvije momčadi susreću se u srijedu, a ta bi utakmica mogla biti ključna za Pirlovu sudbinu, pišu talijanski mediji. Računica je jednostavna - poraz bi vjerojatno značio otkaz.

gol expired Trener izveo šou, ovo je čekao cijeli život: Velikanu donio trofej, pa zapjevao iz sveg glasa na presici divider

Ranije se pisalo da bi klupu u tom slučaju do kraja sezone preuzeo pomoćnik Igor Tudor. No, Andrea Agnelli ima i drugu, provjerenu opciju - Maxa Allegrija.

Talijani pišu da je ovaj dvojac i dalje u dobrim odnosima te da su zajedno gledali utakmcu. Allegri, peterotruki prvak Italije sa Starom damom, mogao bi uskočiti u sedlo s ciljem osiguravanja pozicije u top 4 te plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Veliki povratak trofejnog trenera?

Allegri je još bez posla otkad je napustio Juve 2019. Učio je engleski, povezivalo ga se s mnogim velikanima, ali on je još slobodan. Juve je u međuvremenu zalutao bez uspješnog kormilara.

gol expired Kovačićeve riječi odjeknule Stamford Bridgeom, uvrijedio je suca: "Srami se" divider

Prvo su doveli Maurizija Sarrija s ciljem da pobjeđuju i igraju dopadljiv nogomet, ali ta ideja je propala i Sarri je otišao nakon samo jedne sezone. Došao je Pirlo, što se pokazalo još gorom opcijom, Juventus nema ni igre ni rezultata.

Vidjet ćemo hoće li spasitelj biti dokazani pobjednik Allegri. Vremena nema puno, do kraja prvenstva Juve ima još 10 utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider