Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kao malo dijete

Stari lisac Pippo još zabija kao nekad: Sjajno vodi sad već kultni klub, pogledajte sreću nakon gola

Legendarni talijanski napadač odlučio je svojim igračima pokazati kako se to radi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski Benevento bio je pravi hit u sezoni 2017./2018., ali ne zbog dobrih rezultata nego - upravo suprotno. Vještice su srušile rekord Liga petice za najgori start u povijesti - nakon 14 kola imali su nula bodova.

Mnogi su s nestrpljenjem čekali prvi bod simpatične momčadi s juga Italije, a on je stigao u filmskom raspletu. Igrala se sudačka nadoknada i Milan je vodio 2:1, kada je vratar Alberto Brignoli efektnom glavom pogodio pored kolege Gianluigija Donnarumme.

Benevento je do kraja ispao iz lige, a dvije godine kasnije izgledaju kao siguran povratnik u elitu. Preuzeo ih je legendarni Pippo Inzaghi, a na ljestvici uoči nastavka sezone imaju 20 bodova više od drugog Crotonea.

  gol expired Italija iščekuje veliki derbi: Ibrahimović ne smije na stadion, najavljuje se veliki okršaj Rebića i Ronalda divider

Benevento je na društvenim mrežama pokazao i kako izgleda dio Inzaghijevih trenerskih metoda. Kako ne bi vratari više morali spašavati bodove, Inzaghi, nekoć ubojit napadač, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i pokazati svojim igračima kako se to radi.

Jedan centaršut pospremio je glavom, kao nekad kada je trpao protivničke mreže diljem Italije i Europe. Uslijedilo je strastveno slavlje, također u njegovu stilu - čini se da Pippo i danas voli zabiti gol više od ičega.

"Sada te bolje razumijemo", stavili su iz Beneventa opis uz video. Čini se da Pippove metode funkcioniraju jer su Vještice zabile 54 gola ove sezone (1,9 po susretu), najviše u Serie B.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider