Italija se priprema za nastavak sezone nakon pandemije koronavorisa. Upravo je ova država posljednjih mjeseci postala sinonim za koronu, ali sada je spremna za povratak nogometa.

Prva utakmica nastavka sezone bit će derbi Juventusa i Milana u Torinu. Radi se o uzvratu polufinala Kupa, a u prvoj utakmici bilo je 1:1. Zabili su Ante Rebić i Cristiano Ronaldo.

Upravo taj dvojac talijanski mediji spominju u najavama utakmice kao udarne igle svojih klubova. Gazzetta dello Sport obračun Rebić - Ronaldo najavljuje kao najatrakivniji što se tiče igrača koji dijele istu poziciju. Torinski Tuttosport također je na grafiku najave utakmice uvrstio Ronalda i Rebića.

Rebić je, nakon slabog početka, postao velika Milanova uzdanica, a u izostanku Zlatana Ibrahimovića zasigurno je i prva zvijezda. Mediji prognoziraju da će započeti u vrhu napada budući da Ibrahimovića nema zbog ozljede.

Igrat će se pod vrlo striktnim pravilima, pa tako Ibrahimovića neće biti niti na stadionu. Zlatan je ranije u sezoni uvijek bio uz momčad kada ne bi igrao, došao bi im dati podršku, ali sada to neće moći učiniti. Ulaz je dopušten samo igračima i neophodnom osoblju, pa će Ibrahimović utakmicu gledati na televiziji. Na rasporedu je od 21:00.