FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pandorina kutija?

Umalo ostala bez Olimpijskih igara zbog seksa: Do jučer nitko nije znao da je to moguće

Nevjerojatna priča Virginije Fuchs dobila je sretan završetak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američka boksačica Virginia Fuchs trebala je nastupiti na odgođenim Olimpijskim igrama u Tokiju, no prije nekoliko mjeseci saznala je za groznu vijest. Američka antidopinška agencija (USADA) javila joj je kako je suspendirana jer je pala na testu.

Bila je pozitivna na dvije nedozvoljene supstance, a rezultati doping testa su je šokirali. Ona je tvrdila kako je nemoguće da je namjerno uzela nešto nedopušteno te je tražila dodatna vještačenja, piše Fightsite.

Sada je napokon dobila zadovoljštinu jer joj je USADA povukla suspenziju. No rezultati istrage bili su iznenađujući. Virginia je u tijelu imala nedopuštene supstance zbog seksa s partnerom koji joj ih je prenio. Tako su stručnjaci iz antidoping agencija sada ustvrdili kako se doping može prenositi seksualnim odnosom.

Zasad je ovaj slučaj jedinstven u svijetu, no uskoro bi mogao pokrenuti pravu revoluciju u ovakvim istragama.

''Odahnula sam što je USADA nakon detaljne istrage presudila kako je moj slučaj jedinstven te mi je ukinula suspenziju i omogućila povratak natjecanjima. Ovo je bila velika lekcija za mene, ali sad je sve napokon gotovo. Koncentrirana sam isključivo na Tokio'', objavila je na Twitteru kapetanice američke olimpijske reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider