Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kalinić zabio, ali i promašivao

Kakva ludnica: Golman zabio Milanu i donio povijesni prvi bod Beneventu!

Nova sramota Milana i veliko slavlje za Benevento koji je u pravom filmskom raspletu napokon dočekao svoj prvi bod.

Slavlje Beneventa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Benevento je stigao do prvog boda u 15. kolu Serie A i to protiv Milana koji nastavlja s lošim rezultatima. U nevjerojatnom raspletu prvi povijesni prvoligaški bod Beneventu donio je vratar Alberto Brignoli koji je u jednom od zadnjih napada glavom vrlo precizno pogodio pored nemoćnog kolege Gianluigija Donnarumme.

Benevento je otvorio sezonu s 14 uzastopnih poraza čime su postali klub s najgorim ulaskom u sezonu u povijesti Liga petice. Milan trese velika kriza zbog koje je došlo do smjene na klupi; Vincenza Montellu zamijenio je Gennaro Gattuso koji u prvoj utakmici na klupi Milana nije uspio doći do pobjede.

Milan je poveo u 38. minuti golom Giacoma Bonaventure. Izjednačio je George Puscas u 50., nakon čega je Nikola Kalinić, koji je u prvom poluvremenu propustio dvije velike prilike, u 57. minuti zabio glavom za vodstvo. No, u 95. minuti Brignoli je pogodio glavom i izazvao euforiju na stadionu Ciro Vigorito.

Milan je sada sedmi s 21 bodom, dok je Benevento zadnji s osam bodova zaostatka za predzadnjom Veronom koja ima i utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider