Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najpošteniji rezultat

Perković: ''Ovaj bod je kao da smo pobijedili''; Jakirović: ''Što smo sve promašili… Marin je mogao je zabiti hat-trick''

Treneri Osijeka i Rijeke osvrnuli su se na remi 1:1 na Rujevici u 27. kolu SuperSport HNL-a.

Jakirović i Perković (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Rijeka i Osijek remizirali su 1:1 u sklopu 27. kola SuperSport HNL-a. Najpravedniji rezultat nakon odigranih 90 minuta na Rujevici, iako su domaćini držali prednost sve do duboke sudačke nadoknade.

West Ham - Southampton Southampton izgubio u Londonu i ostao na dnu Premier lige: Ćaleta-Car igrao, Oršić ostao na klupi divider

Frigan je doveo Rijeku u vodstvo u 31. minuti susreta nakon neopreznog igranja rukom kapetana gostiju Žapera. Bilo je prilika s obje strane, čupao je Galešić loptu s crte, Frigan promašio veliku šansu, ali ipak su Osječani u 94. minuti otkinuli bod Rijeci i makar privremeno ostali na trećem mjestu.

''Moram čestitati svojim igračima na svemu onome što su pokazali i načinu na kojeg su odigrali utakmicu. Znali smo gdje dolazimo i protiv kakve momčadi danas igramo. Rijeka je, kao što svi znaju, u ovoj kalendarskoj godini prva na tablici, a mi smo zadnji ili predzadnji. U situaciji kad je oko Rijeke sve bajkovito, dok kod nas nije takva situacija, mi smo odigrali svoju utakmicu, igrali smo na način kako treniramo i kako želimo igrati te radi toga imam razloga biti sretan'', rekao je trener Osijeka Borimir Perković nakon susreta, pa nastavio:

Karim Benzema VIDEO Real pregazio fenjaraša na krilima Benzeme: Sprašio hat-trick u razmaku od sedam minuta! divider

''Kad gledamo sve situacije, iako sam sada možda malo subjektivan, ali da su se iskoristile sve šanse, i mi i Rijeka, mislim da bi mi pobijedili s tri pogotka razlike. Imali smo inicijativu, imali smo dobre situacije… Ali, ne smijemo se žaliti na ovaj bod. Gubili smo pa onda izjednačili pred sam kraj, ovaj bod je kao da smo pobijedili'', rekao je Perković.

Sergej Jakirović zaista radi sjajan posao od kada je sjeo na klupu Riječana, gotovo sigurno će klub s Kvarnera igrati kvalifikacije za Europu na ljeto, ali danas je falilo mirnoće u završnici da zaključe utakmicu i slave protiv direktnog kandidata za Europu.

Lovrić i Grgić Osijek u 94. minuti šokirao Rijeku i odnio bod s Rujevice: Žaper junak gostiju! divider

''Antonio Marin je mogao zabiti hat trick, što smo sve promašili... Ostaje žal za zadnjim golom, bilo je par situacija prije. Možemo biti zadovoljni, bitno da nismo izgubili. Imali smo dovoljno prilika da zatvorimo utakmicu s 2:0. Imao je Osijek svojih prilika i mislim da su navijači uživali u sjajnoj utakmici. Za nas trenere je bilo stresno'', zaključio je Jakirović.

Tko će biti prvak, a tko će ispasti?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider