Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić ostao na klupi

VIDEO Real pregazio fenjaraša na krilima Benzeme: Sprašio hat-trick u razmaku od sedam minuta!

Fantastični Karim Benzema upisao je hat-trick za Real Madrid u razmaku od samo sedam minuta.

Karim Benzema (Foto: Afp)

Real Madrid ugostio je Valladolid u sklopu 27. kola La Lige i slavio s uvjerljivih 6:0.

Valladolid, čiji je vlasnik bivši legendarni Brazilac Ronaldo, nije se dobro proveo u prvih 45 minuta na Bernabeu. Naime, Rodrygo je u 22. minuti susreta načeo goste, a onda je na scenu nastupio Karim Benzema.

Lovrić i Grgić Osijek u 94. minuti šokirao Rijeku i odnio bod s Rujevice: Žaper junak gostiju! divider

Francuskom napadaču očito ne smeta ramazanski post, prošlogodišnji osvajač Zlatne lopte postigao je brzinski hat-trick i zapečatio sudbinu gostima.

Prvi pogodak postigao je u 29. minuti susreta, sjajno je osjetio prostor i glavom poentirao na drugoj stativi za vodstvo Kraljevskog kluba 2:0.

Posebno atraktivan bio je drugi pogodak, povukao je Francuz loptu, odigrao nekoliko kratkih dodavanja sa suigračima, sjurio se do ruba kaznenog prostora, ''prodao'' lažnjak i vrhunski matirao vratara Asenja s 20 metara.

Jevhen Čeberko Osijek je u Rijeci nastupio bez jednog od ključnih igrača: Svemu je prethodila svađa oko transfera divider

Maestralno poluvrijeme zaokružio je zgoditkom u 36. minuti susreta kada je škaricama još jednom zatresao mrežu nemoćnog Valladolida.

Pogotke možete pogledati OVDJE.

U drugom dijelu među strijelce su se upisali i Marco Asensio u 72. minuti, te Lucas Vazquez u drugoj minuti nadoknade. Dodajmo i kako je Rodrygo osim vodećeg gola upisao i tri asistencije.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić utakmicu je pratio s klupe i nije bilo potrebe za njegovim ulaskom u igru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider