Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zlatni dečko odlazi?

Tajni sastanak Dybale u Madridu: Postignut dogovor, poznata i cijena, ali ima jedna ''kvaka''?

Paulo Dybala dio je svog kratkog godišnjeg odmora proveo u - Madridu.

Paulo Dybala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Puno se u zadnje vrijeme piše o Paulu Dybali. Prvo je razlog bila loša forma te problemi s ozljedom, a onda je sam ispalio u medijima kako on ne može igrati u istoj momčadi s Leom Messijem. Nakon toga ga Jorge Sampaoli nije zvao za prijateljske oglede s Italijom i Španjolskom u kojima je Argentina pokazala dva lica.

No i u pobjedi protiv Italije i u povijesnoj katastrofi protiv Španjolske nije igrao Lionel Messi, pa je komotno u momčadi mogao biti Dybala koji je posljednjih tjedana digao formu.

Čak je i Messi potvrdio kako su on i mlađi mu sunarodnjak otvoreno razgovarali te da nema nikakva sukoba, a kamoli skandala. Izbornik Sampaoli poručio je pak kako nije istina da Dybala ne putuje na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji i vjerojatno će biti s reprezentacijom, ako pristane, grijati klupu.

Dok je Furija omalovažavala Argentinu na Atleticovu Metroplitanu, u istom je gradu na odmoru bio i Dybala. Talijanski i španjolski mediji pišu kako se u Madridu sastao s Diegom Simeoneom na večeri za dvoje, bez pratnje.

Dio medija kao izvor prenosi Joaquina Rodrigueza, novinara radija Onda Cero i Antena 3 koji čak tvrdi da je postignut načelni dogovor s Dybalom da prijeđe u Atletico?! Spominje se ugovor na pet godina i cifra od najmanje 150 milijuna eura koju će tražiti Juventus (uz možda još jednog igrača, spominje se Savić).

No ima jedna ''kvaka'' koja se zove Antoine Griezmann. Dybala bi mogao otići u Madrid jedino ako Francuz napusti Metropolitano. Znamo da se posljednjih mjeseci, naročito u katalonskim medijima, naširoko pisalo o pregovorima Barcelone i napadača Atletica, no Madriđani mu nude ostanak uz poboljšani ugovor.

Naravno, u Torinu se smiju ovakvim tračevima. Priča kaže kako su se njih dvojica našla slučajno u istom restoranu.

Je li ovo tek dio pritiska na Griezmanna s kojim se pregovara ili bi Dybala stvarno crno-bijeli dres mogao zamijeniti crveno-bijelim, a ne primjerice onim Reala ili Barce? Colchonerosi imaju pravo barem maštati…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider