Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dok svira radio...

Pašalić zabio pa dobio veliko priznanje: Predvodi listu najboljih veznjaka Serie A

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić zabio je 41. pogodak za Atalantu u talijanskom prvenstvu.

Mario Pašalić (Foto: Afp)

Po prvi put ove godine Mario Pašalić je dobio priliku u prvom sastavu Atalante i odmah oduševio. Samo 16 minuta mu je trebalo da zabije i tako olakša put prema pobjedi protiv Lazija (3:1) za četvrto mjesto u Serie A, ono koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka.

Bio je to njegov treći ligaški pogodak ove sezone, a ukupno 41. u dresu momčadi iz Bergama. Time se probio na prvo mjesto svih veznjaka koji su zabili najveći broj pogodaka u talijanskom prvenstvu od sezone 2018/19. pa sve do danas.

Dražen Petrović Procurili detalji jezivog plana, navijači Zvezde htjeli su pretući Dražena Petrovića: "Pratili smo ga danima" divider

Hrvatski nogometni reprezentativac je na prvom mjestu sa 41 pogotkom, a zanimljivo je da su među Top 3 igrači iz susjedstva. Na drugom mjestu je Sergej Milinković Savić (40 golova), a na trećem mjestu pak Josip Iličić (39 golova).

Dodajmo kako je Pašalić stigao u Atalantu u ljeto 2018. na posudbu iz Chelseaja, a Talijani su ga odlučili otkupiti dvije godine kasnije za iznos od 14,5 milijuna eura.

Za sastav iz Bergama dosad je skupio 228 nastupa, 48 golova i 30 asistencija u svim natjecanjima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider