Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i on je želio dinamo

Pašalić je bio velika Jakirova želja i bio je jako blizu Dinama: "Već smo bili dogovorili plaću, ali..."

Agent ponajboljeg igrača Rijeke Marca Pašalića otkrio je kako su pregovori propali jer Dinamo nije mogao platiti ono što je Mišković tražio.

Marco Pašalić (Foto: Damir Skomrlj)

Hrvatski prvak Dinamo ove je sezone bio vrlo aktivan na stranom tržištu, sportski direktor Marko Marić okrenuo se stranom sokaku, a domaće je tržište ignorirao.

Iako je donedavni trener Modrih Sergej Jakirović tražio nekoliko igrača iz Supersport HNL-a, Marić ih nije želio uz objašnjenje kako su preskupi.

Jedan od njih bio je Marco Pašalić, igrač kojeg je Jakir doveo u Rijeku pa ga je ovo ljeto želio otkupiti i posaditi na desnu stranu Dinamova napada.

Rijeka je tražila pet milijuna eura

Pašalićev agent Andy Bara otkrio je u Podcast Inkubatoru da je posao bio vrlo blizu realizacije, ali zapelo je na odšteti.

"Dinamo nam je bio prva opcija, dogovorili smo već bili plaću za Marca, ali zapelo je u pregovorima između klubova. Nisu se uspjeli dogovoriti oko odštete“, započeo je.

Pregovori su trajali gotovo dva mjeseca, zato Pašalić vjerojatno i nije završio nigdje drugdje jer je želio samo u Dinamo i od toga ne bježi.

"Znao je da će Dinamo igrati Europu, isto sam mu sugerirao i ja jer mi je bilo jasno da je to najbolja opcija, međutim nije mogao platiti koliko je Rijeka tražila. Riječ je bila o iznosu od pet milijuna eura", podvukao je.

Luka i Vinicius Sudačko izvješće potvrdilo: S Modrićem je prekršio "kapetansko pravilo" divider

Shah Alam stadion VIDEO Eksplozivom razoren brat blizanac splitskog Poljuda: Pogledajte snimku divider

Kulenović i suigrači iz Dinama Bio je hit u Dinamu, svi su pričali o njemu, spominjali se i Vatreni: "Zašto je on zakucan za klupu?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP
Prvi put nakon osam godina imamo priliku vidjeti domaću MMA snagu u UFC-u. Kakav će rezultat ostvariti? 🥊🇭🇷

📸: Tomislav Kristo/CROPIX