Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezgodno pao

FOTO Ozljeda Kristijana Lovrića zasjenila remi Osijeka i Slavena: Odvezla ga hitna pomoć

Slaven Belupo je osvojio bod na gostovanju kod Osijeka u HNL-u.

Galerija Kristijan Lovrić Kristijan Lovrić Kristijan Lovrić Mile Škorić

Nogometaši Osijeka i Slaven Belupa podijelili su bodove (0:0) u susretu 21. kola SuperSport HNL-a u Gradskom vrtu. Nažalost, utakmicu je zasjenila ozljeda Kristijana Lovrića.

Nogometaš Osijeka je nakon jednog duela nezgodno pao, dugo je trajalo ukazivanje pomoći, a s terena je iznesen na nosilima. Kolima hitne pomoći je prevezen u bolnicu.

Osijek je nakon poraza kod Lokomotive u prošlom kolu ovaj put uhvatio tek bod, dok je klub iz Koprivnice remizirao treći put u zadnja četiri prvenstvena susreta.

Varaždin - Hajduk VIDEO Jedan gol Hajduka je priznat, a drugi ne: Pogledajte spornu situaciju iz sudačke nadoknade divider

Osječani su bili prilično nemoćni tijekom prvog dijela po suparnička vrata. Premda su domaći nogometaši diktirali ritam susreta tek nekoliko puta su kreirali solidne prilike. U 20. minuti je zaprijetio Lovrić iz slobodnog udarca, dok su u završnici prvog dijela dvije solidne prilike imali opet Lovrić i Mierez.

Slaven Belupo se više orijentirao na čuvanje svojih vrata, no bilo je vidljivo da gosti iz Koprivnice mogu biti opasni čim se ohrabre za poneki suvisliji napad.

Drugi dio dvoboja u Osijek počeo je odličnom šansom domaćeg igrača Caktaša, ali je njegov udarac vrlo dobro, uz pomoć vratnice, zaustavio gostujući vratar Čović. Dobrom reakcijom je, pak, uzvratio osječki golman Malenica koji je deset minuta kasnije spriječio vodstvo gostiju kada je obranio dva pokušaja Hoxhe.

Igor Tudor Tudor šokirao sve izjavom o svojoj trenerskoj karijeri: ''Prevelik je stres'' divider

Bile su to dvije najbolje šanse na cijeloj utakmici, a do kraja su oba sastava, prilično sramežljivo, tražila preostala dva boda. Nitko nije došao do njih te je završilo bez golova. U samom finišu Osijek je žešće pritisnuo, ali u jedinoj pravoj prilici, u nadoknadi, Živković je pucao visoko preko vrata.

U prvom subotnjem susretu nogometaši Hajduka svladali su u gostima Varaždin 4:1, a Splićani su u završnici dvoboja naplatili igrača više.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider