Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponavljanje prekršaja

S Messijem predvodio Barcelonu do velike pobjede, ali i opet razljutio čelnike kluba

Barcelona će ponovno kazniti mladu umišljenu zvijezdu Ousmanea Dembelea zbog kašnjenja na trening dva sata.

Ousmane Dembele slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije svega mjesec dana Barcelona je kaznila Ousmanea Dembelea zbog nedolaska na trening i nejavljanja na pozive iz kluba. Isto je napravio i u nedjelju, 12-ak sati nakon što je upisao pogodak i asistenciju za Barcelonu u katalonskom derbiju protiv Espanyola.

Kako prenose Mundo Deportivo i RAC1, Dembele je zakasnio na trening ni manje ni više nego dva sata, pa je trening morao odraditi sam. Bila je riječ o laganom treningu nakon gostovanja i naporne utakmice kod ljutitog gradskog rivala.

Barcelona je navodno izgubila strpljenje s umišljenom francuskom zvijezdom te ga već u siječnju namjerava prodati. Trener Ernesto Valverde prije mjesec dana "kaznio" ga je izostavljanjem iz sastava za utakmicu protiv Betisa, a sada će biti zanimljivo vidjeti što će napraviti ovoga puta.

Dembele je ove sezone nastupio u 19 utakmica u svim natjecanjima te je upisao osam pogodaka i pet asistencija.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Neredi u Argentini nakon što je River Plate osvojio naslov prvaka Južne Amerike Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP) Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP) Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP) +4 Neredi u Buenos Airesu (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider