Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novac bačen u vjetar?

Novi problemi Barce s umišljenom francuskom zvijedom: Prekipjelo Messiju i Suarezu

Nove probleme ima Barcelona sa svojim drugim najskupljim pojačanjem u klupskoj povijesti.

Lionel Messi i Ousmane Dembele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od najvećih nogometnih klubova na svijetu Barcelona ima pune ruke posla s igračem kojeg je platila čak 111 milijuna eura. Francuski reprezentativac Ousmane Dembele (21) nastavlja stvarati nemir u katalonskoj svlačionici svojim djetinjastim ponašanjem.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Dembele se nije pojavio na treningu Barcelone i nije bio dostupan na mobitel sat i pol vremena. Kada su ga ljudi iz Barcelone konačno dobili na telefon, odgovorio im je da nije došao jer ima probavnih smetnji. No ljude u katalonskom klubu naljutilo je njegovo nejavljanje na pozive i činjenica da se nije sam javio kada je shvatio da mu nije dobro.

U nemilosti Messija i Suareza

Dembele je i prošlog mjeseca bio tema rasprave u španjolskim medijima zbog svoje nezdrave prehrane, ali i odluke da je prestao s učenjem španjolskog, zbog čega je naljutio vodeće klupske igrače – Lionela Messija i Luisa Suareza. Njih dvojica navodno su i nagovorila Ernesta Valverdea da umjesto njega uvede Rafinhu na mjesto argentinskog genijalca u trenutku kada je slomio podlakticu.

Rafinha je startao u utakmici Lige prvaka protiv Intera i zabio vodeći pogodak u pobjedi 2:0. Rafinha je nakon toga startao i u El Clasicu protiv Real Madrida, kao i protiv Rayo Vallecana. U potonjem susretu Valverde je uveo Dembelea u završnici utakmice i upravo je on svojim golom započeo veliki preokret Katalonaca.

Malcom ga istiskuje iz prve postave

U posljednje odigranoj utakmici Dembele je zaigrao na gostovanju kod Intera u Ligi prvaka, igrao je do 81. minute bez ikakva učinka, a onda ga je zamijenio Brazilac Malcom, koji dvije minute kasnije zabija pogodak i svojim suzama osvaja navijače Barcelone. Upravo je Malcom čovjek koji bi trebao biti Dembeleova zamjena u slučaju da ga se katalonski klub odluči riješiti.

Iako mu je tek 21 godina, Dembele očito ima problema s autoritetima i to bi ga moglo koštati angažmana u jednom od najboljih klubova na svijetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider