Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nazivaju to skandalom

Katalonci grme: Sudac je dokazani realovac, a pomoćnik mu je rekao da ne sudi penal na Ramosu

Vuku se repovi nakon velikog derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

El Clasico je završio u subotu poslije podne pobjedom Reala u Barceloni 3:1, ali i dva dana nakon vuku se repovi zbog sudačkih odluka.

Real je poveo već u petoj minuti preko Valverdea da bi Fati uzvratio za 1:1 tri minute kasnije. Za 1:2 zabio je Ramos iz penala, a pobjedu je potvrdio Modrić sjajnim golom pred kraj utakmice.

Katalonski mediji ne prestaju pisati o El Clasicu, a ovaj put im je sporan penal koji je dosuđen na Ramosu. Bilo je to u 59. minuti kada je Ramos pao nakon što ga je Lenglet povukao.

gol expired Srpski nogometaš opisao posljedice sudara u Hrvatskoj: ''Imam krvarenje na mozgu, jedva su mi spasili jezik'' divider

Sudac Martinez Munuera tek je nakon pregleda VAR-a pokazao na bijelu točku, a katalonski Sport ističe da je otkrio skandal u kojem je pomoćni sudac rekao Martinezu da nije bilo penala, no glavni sudac je ipak otišao pogledati VAR snimku.

Navodno je Barcelona od Španjolskog nogometnog saveza zatražila audio snimke razgovora suca i VAR sobe kako bi saznali što su točno pričali jer postoji sumnja da se vodi kampanja protiv Barcelone koju vodi Velasco Carballo, čovjek zadužen za imenovanje sudaca u Primeri, piše Sport.

"Mislim da je odluka jasna. Lenglet me je povukao u trenutku kada sam krenuo skočiti, sve je jasno. Nepravedno je osuđivati suca za nešto tako čisto. To nas je poguralo ka pobjedi", rekao je Ramos nakon utakmice.

Sudac dokazani Realovac?

Sport tvrdi da je sudac Martinez navijač Real Madrida, a novinari su istražili da je njegov otac, nekadašnji sudac, za vrijeme suđenja trećeg ranga španjolskog nogometa ispod sudačkog dresa nosio majicu Real Madrida.

gol expired Kriza u Barceloni dosegla točku usijanja: Prljava igra omraženog predsjednika, ovo se neće se svidjeti Messiju i senatorima divider

Njegov otac Juan Ramon suosnivač je Realova fan kluba ''Los Amigos de Benidorm'' zajedno s bivšim predsjednikom Valencije Eduardom Zaplanom.

''Ne mislim kako je bilo govora o penalu, VAR u Španjolskoj jedino sudi kad to nije u našu korist'', dodao je Koeman nakon dvoboja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider