Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oporavlja se

Srpski nogometaš opisao posljedice sudara u Hrvatskoj: ''Imam krvarenje na mozgu, jedva su mi spasili jezik''

Jedva je preživio nakon sudara s kamionom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski nogometaš Nikola Ninković prije nekoliko dana doživio je strašnu prometnu nesreću i jedva izvukao živu glavu. Ninković se svojim automobilom zabio u teretni kamion kod Lipovljana u smjeru Zagreba i zadobio teške ozljede glave.

Nogometaš talijanskog Ascolija išao je u Italiju, a na kraju je završio u bolnici u Sisku, gdje su mu liječnici jedva spasili jezik od amputacije. Bivši igrač Partizana ima i krvarenje na mozgu. Od siline udarca polomio je i prednje zube.

gol expired Afrički mediji: Ante Čačić dobio otkaz nakon poraza u finalu divider

''Ne mogu govoriti jer su mi jedva spasili jezik. Usta su mi u koncima i jedno vrijeme ne mogu govoriti. Ostalo je sve skoro u redu. Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će se riješiti samo od sebe, samo je potrebno neko vrijeme. Sada ne smijem puno hodati, ruke su mi dobro'', rekao je Ninković za Informer.

''Pod jakim sam lijekovima i gotovo se ničega ne sjećam. Nisam svjestan onoga što mi se dogodilo, najbliži su me vidjeli pa su sada mirniji. Plakali su dva dana i nisu spavali'', izjavio je Ninković.

gol expired Realova zaboravljena zvijezda požalila se Modriću na Zidanea: Kamere su ga snimile divider

Ninković ima 25 godina, a u karijeri je igrao za sve mlade reprezentacije Srbije, kao i za klubove poput Chieva i Genoe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider