Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USPOREDIO GA S HRVATOM

Opet zaiskrilo između hrvatskog trenera i Srbina: Izbacio ga s treninga prije velike pobjede

Nova svađa na relaciji Ivan Jurić – Nemanja Radonjić.

Nemanja Radonjić (Foto: Afp)

Nikola Vlašić ove je nedjelje odigrao sjajno u velikoj pobjedi Torina protiv Atalante. Vlašić je s dvije asistencije pomogao svom klubu da dođe do 3:0 slavlja protiv kluba Marija Pašalića.

Trener Ivan Jurić opet drži Torino u sredini ljestvice, a ova pobjeda bila je nastavak solidnog niza u kojem su Bikovi doživjeli tek jedan poraz u posljednjih pet susreta.

Prije utakmice hrvatski je trener imao novi okršaj s nogometašem s kojim ima odnos toplo-hladno. Jurić je potjerao s treninga Nemanju Radonjića, srpskog reprezentativca, a razlog je njegovo zalaganje. U Srbiji su se mnogi pitali zašto njihova nogometaša nije bilo u kadru.

''Prošle sezone odigrao je najveći broj utakmica otkako se bavi nogometom. Dali smo mu sve što smo mogli, a on često nije bio u stanju dobro trenirati, što je neprihvatljivo za ovu razinu nogometa. Žao nam je zbog njega jer je vrhunski igrač, ali uništava svoju karijeru. Trebao je slijediti primjer Nikole Vlašića, koji je rastao u teškim trenucima. Šteta, nadam se da može razumjeti'', poručio je Jurić u medijima.

Ivan Jurić Ivan Jurić (Foto: Afp)

Jurić i Radonjić imali svađu i prošle godine

Njihov je odnos najviše došao u fokus javnosti prošle sezone kada je hrvatski stručnjak uveo Radonjića u igru protiv Juventusa i onda ga zbog zalaganja na terenu izvadio nakon samo 15 minuta igre. Bilo je to poniženja za igrača u gradskom derbiju na najvećoj mogućoj sceni za Torino.

Radonjić je ove sezone zabio tri pogotka, ali je onda pao. Od početka listopada skupio je tek 11 minuta.

Jurić je poznat kao čovjek i trener koji ne trpi, da ne kažemo sad što, ali znate na što mislimo. Nogometaš iz Niša tada se ipak malo trgnuo i očito mu je Jurićeva šok-terapija pomogla. Pitanje je hoće li mu sada dati treću šansu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider