Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZAVRŠIO JE S NJIM

Hrvatski trener razljutio Srbe, odbacio njihova nekad najvećeg talenta

Čini se da Ivan Jurić više nema namjeru koristiti usluge Nemanje Radonjića u momčadi Torina

Nemanja Radonjić i Ivan Jurić (Foto: Profimedia)

Trener nogometaša Torina, Ivan Jurić, nije računao na srpskog napadača Nemanju Radonjića u utakmici protiv Atalante, u kojoj je briljirao Nikola Vlašić.

Jurić i nekad veliki srpski talent, munjevito brzi napadač, nisu u dobrim odnosima još otkako su Bikovi doveli Radonjića iz Olympique Marseillea, a razlog je njihova razlika u karakteru. Naime, obojica su temperamentni, no na drukčiji način to pokazuju.

Jurić odlučio odustati od munjevitog brzog Srbina

Jurić Radonjiću najviše zamjera nedostatak zalaganja. Zbog toga ga je već prošle sezone izbacio iz momčadi, a ove ga ponovo vratio te mu je Srbin odradio dobar posao, postigao je tri pogotka u prvih sedam kola. No otad je tek ušao na dvije utakmice i odigrao ukupno 11 minuta.

"Teško mi je razumjeti ove stvari, ali taj momak uopće ne poštuje ovaj sport. Postoji nešto što moraš raditi, a ti po ulasku u igru radiš suprotno, znači nisi u utakmici. Taj momak ima talent, ali ja ga nisam uspio pretvoriti u nogometaša", jedna je od Jurićevih izjava.

Ipak, kako možemo vidjeti u komentarima, srpski navijači poprilično su ljuti na Jurića te njega smatraju krivcem u tom lošem odnosu. S druge strane, postoje i navijači Crvene zvezde kojima to odgovara jer se nadaju Radonjićevu povratku na Marakanu.

Taj 27-godišnjak u njihovu je dresu odigrao dvije sjajne sezone, a potom je prodan u Marseille, no izvan Srbije nije se uspio previše iskazati, unatoč susretima u kojima je uspio prezentirati svoj ogromni nogometni talent. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider