Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Plaća 72 milijuna eura

Opasno se kuha transfer ljeta: United i Borussia na dvadesetak milijuna eura razlike

Engleski reprezentativac dogovorio je osobne detalje - 72.000.000 eura na pet godina

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski reprezentativac Jadon Sancho dojadio je i bogu i vragu sa svojim mogućim transferom u Manchester United, već godinu i pol jedan od najuglednijih premierligaških klubova i dortmundska Borussia natežu se oko njegovog transfera.

Stotinu puta je trebao otići, barem deset puta pročitali ste na internetu da je stvar gotova, međutim eno njega i dalje na Westfalenu

To bi se ovog ljeta trebalo promijeniti. Majki nam. Ole Gunnar Solskjaer je odlučio iskoristiti kulisu Europskog prvenstva i u tajnosti nagovoriti Sancha na konačni dolazak na Old Trafford. Klubovi pregovaraju i navodno se ponuda i potražnja razlikuju nekih dvadesetak milijuna eura, što je dohvatljivo za giganta kakav je United.

Dogodilo bi se i ranije da Vragovi nisu morali opreznije otvarati inače širom otvoren novčanik prošlo ljeto zbog upitnika koje je iznad sebe nosila pandemija koronavirusa.

Nitko nije znao koliko će sve trajati, odnosno koliki će minusi na koncu fiskalne godine biti u blagajni pa se nisu htjeli zaletjeti i obavezali se isplatiti 120.000.000 eura za koje kasnije neće imati pokriće.

 

25 milijuna eura manji odštetni zahtjev

Toliko su Milijunaši tražili lani, ove godine traže nešto manje jer Sancho ima godinu ugovorne obaveze manje.

United od travnja zna - nova cijena je 90.000.000 eura odmah i još 5.000.000 eura na rate kroz pet godina, zadnje je ponudio 78.000.000 eura, ali Dortmund je rekao ne može i ne odstupa od originalnog zahtjeva.

Naprotiv, želi kraći rok otplate ovih 5.000.000 eura od ranije dogovorenih pola desetljeća.

Sanchu 400.000 eura tjedno i tako pet godina

Sa Sanchom nije bilo nikakvih problema jer je navodno osobne detalje već dogovorio, plaća 400.000 eura tjedno i tako do 2026. godine, ne rastavi li ih ranije viša sila…

Transfer koji se kuha već godinu i pol, konačno će završiti ovo ljeto jer svi relevantniji sportski mediji iz Engleske i Njemačke, poput SkySportsa i Bilda javljaju iz sata u sat na društvenim mrežama o detaljima posla.

Doduše, ovako se opasno kuhalo i prošlo ljeto, a eto njega i dalje na Westfalenu…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider