Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mora bolje

Onana objasnio zašto je urlao na Maguirea: "Tražim od njega puno jer je odličan“

Andre Onana nakon pogreške zaurlao je na Harrya Maguirea.

Andre Onana (Foto: Afp)

Na prijateljskoj utakmici u Las Vegasu između Manchester Uniteda i Borussije Dortmund dogodio se jedan neobičan incident. Nakon još jednog u nizu grešaka Harrya Maguirea, novopridošla zvijezda na golu Uniteda Onana poludjela je na bivšeg kapetana. U sred utakmice Onana mu je jasno dao do znanja da takvu nonšalanciju neće tolerirati.

Onana je u toj situaciji spasio siguran pogodak, ali lekcija koju je održao Maguireu privukla je mnogo pozornosti. Reakcija kamerunskog golmana bila je toliko burna da je nakon utakmice morao raščistiti je zašto je tako reagirao prema engleskom braniču.

“Zahtijevam puno i zahtijevat ću puno jer imamo odlične igrače. Martinez i Maguire rade sjajne stvari i važni su igrači za klub. Sretan sam što sam dio ovog kluba i imam priliku igrati s njima. Tražim od Maguirea puno jer znam da je odličan igrač.“, izjavio je Onana nakon utakmice.

Očito da United ima puno toga za popraviti u svojoj obrani jer su od Borussije izgubili 3:2 i tako ubilježili treći poraz zaredom u pripremnim utakmicama. Sada im slijede nešto lakši izazovi i utakmice sa Lensom i Athletic Bilbaom prije no što krenu u veliku borbu za Premier ligu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider