Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UPOZNAJTE LAUREN SESSELMAN

Ona je kanadska nogometna ikona: Navršila je 40, a Alishu Lehmann izgledom može pomesti pod tepih

S Kanadom je osvojila brončanu olimpijsku medalju, a osim kao nogometašica poznata je kao influencerica, motivacijski govornik i nogometni mentor.

Lauren Marie Sesselmann (Foto: Instagram)

Jeste li kad čuli za ime Lauren Marie Sesselmann? Možda niste, ali radi se o ženi čije ime izaziva strahopoštovanje na kanadskom sportskom nebu.

Sadio Mane VIDEO/FOTO Sadio Mane u Senegalu oženio svoju jedva punoljetnu djevojku divider

Ova kanadska nogometašica prava je ikona tog sporta u domovini, iako je rođena u Sjedinjenim Američkim Državama te nositeljica brončane olimpijske medalje iz Londona 2012. godine.

Za Kanadu je odigrala 46 utakmica, postigavši jedan pogodak, najviše je nastupala na poziciji stopera, a klupsku karijeru provela je u više različitih klubova. Unatoč spomenutoj poziciji, u nacionalnoj momčadi nosila je broj 10.

Još uvijek je aktivna, iako zbog drugih obaveza ne igra redovno, ali je članica poluprofesionalne ekipe Santa Clarita Blue Heat.

Lauren Sesselmann na OI 2012. Lauren Sesselmann na OI 2012. (Foto: Guliver Images)

Ono čime ipak oduševljava je briga o svom tijelu i izgledu. Naime, Lauren je rođena 14. kolovoza 1983. godine, odnosno u ljeto prošle godine navršila je 40. No, te godine bi joj rijetko tko odredio ovako na prvi pogled.

Oba Martins Legendarni nogometaš danas živi kao kralj: Ono što je zaradio u nogometu poslije karijere uvećao je pet puta divider

2017. godine, kad je završila profesionalnu karijeru te prije nego je pristupila Santa Clariti, imala je velikih problema s depresijom, čak je medijima otkrila kako je znala otići u vožnju s namjerom da se u punoj brzini zabije u drvo, ali bi na kraju svaki put odustala.

Od toga ju je ponovno spasio nogomet, i to kroz aktivnosti koje nisu usko vezane uz teren. Počela je podučavati djecu, postala je FIFA-in agent te na viša različitih načina ostala u sportu koji ju je stvorio. 

Za razliku od Garyja Speeda, koji bez nogometa jednostavno nije mogao, ona je pronašla način kako se u njemu i dalje nalaziti. Pronašla je svoj drugi život.

Da je sretna i zadovoljna, trebale bi nam govoriti njene objave, a ogroman je broj onih koji joj se vide, upravo zbog svega navedenog, ali i zbog toga kako nakon svega te s obzirom na godine izgleda.

Rukomet Pariz 2024 Hrvatska traži put do Pariza: Moguće je otići izravno, ali čak i ostati bez kvalifikacija divider

Kanađani bi vam sigurno rekli da Alishu Lehmann, Ana Mariju Marković i preostale današnje nogometašice koje su popularne na terenu i izvan njega, može pomesti pod tepih. Slažete li se s njim, ostavit ćemo vama na sud.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider