Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate li se njega?

Legendarni nogometaš danas živi kao kralj: Ono što je zaradio u nogometu poslije karijere uvećao je pet puta

Oba Martins po završetku igračke karijere pokrenuo je liniju odjeće i vlasnik je popularnog noćnog kluba u Lagosu. Njegovo bogatstvo trenutačno je procijenjeno na pet puta više od onoga što je ukupno zaradio u nogometnoj karijeri.

Oba Martins (Foto: Instagram)

Bivši Interov napadač Obafemi Martins po završetku nogometne karijere vratio se u Nigeriju, a danas u rodnom Lagosu živi kao zvijezda. Karijeru je završio 2021. godine i okrenuo se privatnom poslu, a to je, čini se, bio pun pogodak.

Prvi privatni biznis bilo mu je pokretanje lanca odjeće, koji za logo ima njegov prepoznatljivi salto, kojim je često slavio golove. Krajem 2023. godine ubacio se i u ugostiteljstvo, otvorio je noćni klub imena Cosa Nostra, koji je danas jedno od najpopularnijih mjesta za izlaske u Nigeriji.

Marc Overmars slavi Antwerpenov naslov prvaka Belgije FIFA kaznila bivšu veliku zvijezdu zbog seksualnog uznemiravanja divider

Martins je još za igračke karijere slao novac u svoju rodnu zemlju, a za najugroženije je otvorio i zakladu, a sad mu se sve to, čini se, vraća jer mu poslovno jako dobro ide. Ide mu dobro i na privatnom planu jer mu je najveća podrška atraktivna supruga Nadine Nfemi.

Zbog svog raskošnog životnog stila gost je svih većih društvenih događaja, a na nedavnom eventu hvalio se svojim raskošnim outfitom. Na sebi je imao nekoliko desetaka tisuća eura vrijednu robu. Doista mu dobro ide...

Sadio Mane VIDEO/FOTO Sadio Mane u Senegalu oženio svoju jedva punoljetnu djevojku divider

U nogometnoj karijeri, u kojoj je nosio dresove Intera, Newcastlea i Wolfsburga, između ostalih, zaradio je ukupno 4,5 milijuna eura, a danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na 22,5 milijuna eura i to je najbolji dokaz koliko je bolji biznismen nego nogometaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider