Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika ispovijest

Oglasio se osramoćeni Vranješ: Zbog seks-skandala usporedio se s Benzemom, pitali ga i za tetovažu

Ognjen Vranješ dao je veliki intervju u belgijskim medijima.

Galerija Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ u dresu AEK-a (Foto: AFP) +4 Ognjen Vranješ protiv Sadija Manea (Foto: AFP)

Ognjen Vranješ, čovjek koji je posljednjih mjeseci punio stupce tračerskih rubrika na Balkanu, ali i u Belgiji, dao je veliki intervju za belgijski HLN. On je, podsjetimo, prvo u medije dospio nakon što je tetovirao lik četničkog zločinca iz 2. svjetskog rata Momčila Đujića.

Potom je ušao u rat s navijačima Bosne i Hercegovine, za čiju reprezentaciju igra, a onda je u Srbiji buknuo skandal s tamošnjim pjevačicom Jelenom Karleušom. Sve to rezultiralo je time da ga Robert Prosinečki više ne zove u reprezentaciju BiH, a u Anderlechtu su ga prebacili u B momčad.

"Nepravedno je što sam ja uvijek žrtveni jarac", smatra Vranješ, koji je uz sve to u belgijskim i grčkim medijima dospio na naslovnice nakon što je napisao ''Dobrodošli u pakao'' uz fotografiju huliganskog napada navijača AEK-a na navijače Ajaxa u Ateni.

Huligani su na stadionu bacili molotovljev koktel pa nije ni čudo što su svi poludjeli na njegovu objavu na društvenim mrežama.

"Bila je to glupost. Činilo se da sam odobrio huliganstvo, ali to svakako nije bila moja namjera. Samo sam htio pokazati koliko je užarena atmosfera u mom bivšem klubu AEК-u. Nisam dovoljno razmišljao, jer su moji grčki prijatelji skočili na mene. Stvarno mi je žao. Napravio sam grešku", ipak je priznao Vranješ.

U velikoj ispovijesti nije htio o dvjema stvarima. Belgijancima je rekao da je četnički vojvoda Momčilo Đujić samo svećenik koji je pripadao njegovu narodu, dok o skandalu s Karleušom nije htio.

U Anderlechtu su brzo shvatili s kim imaju posla pa su mu ovako objasnili zašto je izbačen iz momčadi.

''Кada sam pitao zašto sam prebačen u B momčad, dobio sam jasan odgovor: „Anderlecht ne želi svoje talente ometati s igračem koji nema budućnost u klubu.''

Nogometaš iz Banje Luke svoju je situaciju usporedio s onom Karima Benzeme.

''Кarim Benzema bio je uključen u mnoge istrage, postoji zapis o seksu s malom prostitutkom, ali on je još uvijek u momčadi Real Madrida!? Hoćemo li reći da je Real, u usporedbi sa Anderlechtom, mali klub? Doživljavam kao nepravedno to da se greške koje napravim uvijek uvećavaju. Preskupo sam platio svoje pogrešne korake. Ipak, samokritičan sam, shvaćam da se posljednjih mjeseci nisam odlično ponašao.''

Za kraj je ipak poručio kako nema loš karakter jer baca ulovljenu ribu.

"Volim biti u Belgiji, život je ovdje odličan. Naprimjer, povremeno lovim u Ardenima, što me opušta. Uvijek bacam ulovljenu ribu. Vidite, nemam loš karakter. Ne mogu vratiti vrijeme nazad. Ponekad bih volio, ali s druge strane, puno sam naučio. Nisam loš momak. Nemam problema s tom iskrivljenom slikom o meni. Možda i jesam? Moj karakter ima vrhove i doline, ali me formirao kao čovjeka. Vratit ću se. Ja sam borac koji se nikada neće promijeniti, ali ni predati.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider