Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prosinečki ima podršku

Vranješ nakon izbacivanja iz reprezentacije raspalio po Žutom: "Jadno je što gleda s kim spavam"

Nakon što ga je Robert Prosinečki izbacio iz reprezentacije, oglasio se i sam Ognjen Vranješ.

Ognjen Vranješ u dresu AEK-a (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik BiH Robert Prosinečki povukao je hrabar potez kada je zbog nekoliko skandala izbacio Ognjena Vranješa iz reprezentacije. Podsjetimo, igrač Anderlechta otpisan je zbog otvorenog koketiranja sa četništvom te objave intimnih fotografija iz afere sa srpskom turbofolk-pjevačicom Jelenom Karleušom.

"Sam je sebe izbacio iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali tako je“, rekao je Prosinečki.

Do komentara sada već bivšeg igrača reprezentacije došao je srbijanski portal Kurir.

"Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio", rekao je Vranješ kratko i jasno.

Kada je Vranješ u pitanju, Robert Prosinečki ima podršku javnosti BiH, ali i bivšeg igrača reprezentacije Sanela Jahića.

"Odluka je potpuno ispravna, nema što. Mora postojati neki red i ne može nijedan igrač biti iznad reprezentacije. I Messi bi bio izbačen da je sličnu stvar napravio u Argentini, a kamoli neće Vranješ. U priče o Karleuši ne ulazim, to je njegov život, neka radi što želi" rekao je Jahić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider