Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljivo

Jakić propustio utakmicu sezone pa se oglasio na Instagramu: Poslao je snažnu poruku

Zbog navodnog sukoba s klubom oko transfera, Kristijan Jakić propustio je utakmicu Lige prvaka protiv Šerifa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Večer uoči najvažnije utakmice sezone, uzvratne utakmice play-offa Lige prvaka protiv Šerifa, pojavile su se glasine da je trener Damir Krznar izbacio Kristijana Jakića iz prve momčadi Dinama.

Navodno je Jakić nekoliko dana prije utakmice zatražio transfer u redove njemačkog Eintrachta iz Frankfurta čime je razljutio sve u klubu. Budući da je propustio i dva treninga s prvom momčadi, cijela priča dobila je dimenziju više.

Jakić zaista ima problema s ozljedom gležnja, ali vjerojatno bi u normalnim okolnostima teško propustio utakmicu koja donosi prestiž igranja Lige prvaka i gomilu novca u klupsku blagajnu.

gol expired Internet bruji o povijesnom uspjehu Šerifa: "Ovo je ludo! Najljepša nogometna priča. Imaju čak i svoju votku..." divider

U svakom slučaju, Jakić nije bio u zapisniku. Utakmicu je gledao iz svečane lože maksimirskog stadiona, a od tamo se oglasio i na svom Instagram profilu. Objavio je story sa zanimljivom porukom.

"U dobru i zlu, u bolesti i zdravlju, u lažima i obmanama, uvijek uz ekipu! Ajmo plavi".

Naravno, u sljedećih nekoliko dana sve će biti jasnije. Saznat ćemo ostaje li Jakić u Dinamu, što bi značilo da je cijela afera bila napuhana ili zaista napušta Maksimir i odlazi u redove njemačkog bundesligaša.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider