Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandalozno pitanje

Ovo je baš ponižavajuće: Poslušajte što je novinar pitao igrača Šerifa nakon pobjede protiv Real Madrida

Jednu od najvećih senzacija u povijesti Lige prvaka priredio je prvak Moldavije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jednu od najvećih, a za mnoge i najveću senzaciju u povijesti Lige prvaka otkako se najprestižnije klupsko natjecanje igra u ovom formatu priredili su ovog utorka nogometaši Šerifa.

Na Santiago Bernabeuu su nokautirali Real Madrid i poslije dva odigrana kola šepure se na vrhu skupine D s maksimalnim učinkom.

Nakon što su u prvom kolu na svojem stadionu svladali Šahtar, uslijedio je i velebni, povijesni trijumf u Madridu.

gol expired Stigao iz Luksemburga pa golčinom sezone srušio Real: Obožava tetovaže, a braća mu igraju s bivšim hajdukovcem divider

Pobjeda Šerifa ostavila je u nevjerici sve u Kraljevskom klubu i oko njega, kako igrače i navijače, tako i novinare koji prate Real. Jedan od njih je tako, očito, mislio da u igračkom kadru prvaka Moldavije nisu svi igrači profesionalci, odnosno da ima i onih koji su amateri.

"Je li vi igrate samo nogomet ili radite još neke poslove? Jeste li svi profesionalci", riječi su koje je novinar uputio brazilskom stoperu Gustavu Dulantu.

"Ne, ne, svi smo profesionalci", odgovorio mu je nogometaš Šerifa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

  gol expired Šerif se dobro našalio s Realom, ali nije jedini: Uživaju protivnici Superlige, u Madridu se čude što se događa divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider