Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pričao i o sudbini La Lige

Kroničar Barcelone za Novu TV otkrio napušta li Rakitić Barcu, a Modrić Real: ''Mislim da odlazi, dao je svoje najbolje''

Ivan Rakitić izazvao je prije deset dana puno pozornosti pričajući o svom statusu u Barceloni u intervjuu za Mundo Deportivo.

Ivan Rakitić (Foto: DNEVNIK.hr)

Novinar tog katalonskog lista Roger Torello za Dnevnik Nove TV otkrivo Rakitićeve želje i mogući rasplet situacije. Španjolski kolega također se osvrnuo na napise da bi Luka Modrić mogao napustiti Real Madrid, a s nama je pričao i o sudbini La lige.

"Ja nisam vreća krumpira", odjeknule su nedavno riječi Ivana Rakitića u intervjuu s novinarom Mundo Deportiva Rogerom Torellom. Hrvatskog reprezentativca ugovor s Barcom veže do 2021. godine, a zasmetalo mu je što katalonski klub ne želi poslušati njegove želje.

"Mislim da je njegova želja vratiti se natrag u Sevillu. Ne samo da mu je ugodno u klubu, nego također i u gradu. Njegova žena je iz Seville, i cijela njezina obitelj je iz Seville", izjavio je Torello te nastavio:

"Ali, u ovom trenutku Sevilla očigledno nije u prilici platiti novac koji Barcelona želi za Rakitića."

Torello godinama prati Barcelonu za prestižni katalonski list, a s Rakitićem ima vrlo korektan odnos. Smatra da će dvije strane pronaći zajedničko rješenje...

Momčad Barcelone (Foto: AFP) Barca poslala Rakitiću oštru poruku: Slijedi brutalno čišćenje, evo tko je na listi za odstrel divider

"Očekujem da će Barca i Rakitić postići dogovor, jer Rakitić je dao puno toga Barceloni. Navijači su mu bili jako zahvalni i očekujem da može izaći na velika vrata", kazao je novinar Mundo Deportiva.

A hoće li na madridska vrata uskoro izaći Luka Modrić, također je sve aktualnija tema u Španjolskoj...

"Prošlog ljeta su ga željeli prodati u Inter i igrač je htio ići u Inter, ali na kraju Inter nije mogao ispuniti taj ugovor. Mislim da će ovog ljeta ići, jer Luka Modrić je godinu stariji. Mislim da će napustiti klub, jer kao i Rakitić, dao je svoje najbolje Real Madridu", mišljenja je Torello.

Pitanje je i kada će se Rakitić i Modrić odnosno Barca i Real moći nastaviti boriti za naslov u Primeri. Idućeg četvrtka Španjolci planiraju testirati igrače koji su bili zaraženi koronavirusom, najviše njih iz Valencije. S vremenom bi se počelo trenirati u manjim pa polako i većim grupama. Sve pod posebnim uvjetima.

"Morat će biti smješteni svi zajedno, u hotelu ili u slučaju Barce, mogu biti u La Masiji koja je blizu trening centru. Ako sve bude u redu, La Liga će se nastaviti početkom lipnja", rekao je katalonski novinar.

Španjolska je proteklih tjedana dosta propatila, a solidarnost će iskazati i Barcelona. Prvi put u klupskoj povijesti prodat će ime stadiona te dio sredstava donirati borbi protiv koronavirusa.

gol expired Messi prije točno tri godine srušio Real u Madridu i kultnom proslavom gola utišao 80 tisuća navijača divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider