Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica se nastavlja

Novi preokret u transferu, Fenerbahče smanjio ponudu za Livakovića?

Fenerbahče i dalje ne odustaje od Livakovića, ali Turci tvrde da je došlo do promjena posljednjih nekoliko dana.

Livaković i Livaja (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Dominik Livaković je na izlaznim vratima Maksimira, dugo se šuška o ponudama za hrvatsku reprezentativnu jedinicu, a interes Fenerbahčea činio se najkonkretniji.

Ange Postecoglou FOTO Njemački novinar provocirao Perišićevog šefa Bayernovim dresom: "Daleko ste letjeli zbog toga" divider

Talijanski insider Fabrizio Romano je i sam objavio da je transfer ušao u završnu fazu, ali izgleda da je došlo do promjena. Kako javljaju turski mediji, Fenerbahče ne odustaje od Livakovića, ali ne žele dati 10 milijuna eura koliko traže Modri.

Turci tvrde da se ne radi samo o 10 milijuna eura, već oni uračunavaju godišnja primanja i menadžerske naknade u transfer, a prema njihovom izračunu ukupan transfer bi iznosio gotovo 20 milijuna eura.

Vera Zvonareva Ruska tenisačica zaprepaštena na aerodromu: Granična policija joj zabranila ulazak u zemlju divider

Sercan Hamzaoglu ističe da nema šanse da Fenerbahče plati Dinamu 10 milijuna eura, a dodao je i da se Dinamo okrenuo Turcima nakon što su shvatili da neće biti ponuda za Livakovića iz Italije i Španjolske koje su dugo čekali.


Šuškalo se o osam, osam i pol milijuna eura, ali najnovije vijesti tvrde da su Turci spremni izdvojiti sedam milijuna eura za 28-godišnjeg Zadranina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider