Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije uspio

FOTO Njemački novinar provocirao Perišićevog šefa Bayernovim dresom: "Daleko ste letjeli zbog toga"

Novinar Bilda pojavio se na konferenciji za medije Tottenhama u Bangkoku s Bayernovom devetkom na kojoj je pisalo "Kane".

Ange Postecoglou (Foto: Afp)

Tottenhamov novi menadžer Ange Postecoglou nije baš najbolje reagirao na provokaciju BILD-ovog novinara koji je došao na tiskovnu konferenciju Spursa na turneji po Aziji s Bayernovom „devetkom“ ispod koje je pisalo Kane.

Spursi se već mjesecima natežu oko transfera svoje najveće zvijezde, a novog šefa nije dojmio loš pokušaj njemačkog novinara uoči njihove utakmice s Leicesterom u Bangkoku.

Hajduk FOTO Perišić poslao poruku hajdukovcu nakon pobjede, brzo je stigao odgovor: "Čekamo te" divider

"Daleko ste letjeli samo zbog ovoga“, odgovorio mu je pitanjem na provokaciju.

Čini se kako ga je uspio pogoditi u žicu jer je nekoliko minuta kasnije opalio još jedan komentar govoreći o utakmici koja slijedi:

"Čeka nas ozbiljan susret, pripremamo se za nešto veliko i trebat će puno više od loše kopije dresa da nas izbaci iz koncentracije."

Ivan Perišić VIDEO Ivan Perišić odigrao sjajnu utakmicu pa u svlačionicu otrčao samo u gaćama divider

Ako uspije, čisto treba spomenuti da je na istoj turneji i Ivan Perišić, kojeg bi cijeli Split rado pješice na rukama donio iz Azije, pa ako ima koji hajdukovac trenutačno na Tajlandu...

Ivana bi vjerojatno puno radije pustio da ode, nego prvu špicu engleske reprezentacije, ali čini se želi izvući lovu, ako će ga pustiti u zadnjoj godini ugovora…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider